Mavver Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Hej, chciałbym kupić nowy rower, bo używek się boję. Przedział cenowy to 800-1000zł - im mniej tym lepiej Wybrałem sobie kilka: -Rock Grand 300-Kands 1100/1300-Kross hexagon x1/x3-GoSport Affix fx3- Romet rambler 1.0 Najbardziej optycznie i cenowo odpowiada mi GoSport Affix Fx3 - czy warto go kupić?Przeznaczenie to lekki teren,las(65%) asfalt(35%). Zależy mi na wygodzie i bezawaryjności.Mam 182 cm wzrostu i ważę 77 kg, ale idzie masa, więc pewnie 80 będzie Swoją drogą jestem przyzwyczajony do obrotowych manetek - ale to już chyba przeżytek?
Mod Team safian Napisano 15 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 15 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.