Centek Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Czołgiem Bajkerzy!Jeśli ktoś chętny, to odstąpię olej SRAM (Rock Shox) RED RUM - specyfik, który ze względu na wysoką cenę często jest pomijany przy samodzielnych serwisach amortyzatorów, damperów czy sztyc (reverb).Kupiłem go w tym roku, ale zrobiłem już serwisy w swoich amorkach, u znajomych i zostało mi około 80% - więc trochę mogę odsprzedać. Stosuje się go do komór powietrznych, o-ringów ale jego główne przeznaczenie, to gąbeczki znajdujące się pod uszczelkami kurzowymi.Cena za 50ml (11zł) 75ml (15,5zł) 100ml (20zł) w tym buteleczka z aplikatorem. Dodatkowo jeśli ktoś chciałby za jedną przesyłką nabyć porządny gęsty smar: Orlen Liten ŁT-43, który sprawdzi się przy serwisie wszelkich łożyskowanych elementów (piasty, pedały, suporty, stery, wszelkie łożyska maszynowe), to również chętnie odstąpię mam około 500g Cena za 200g - 5zł w tym zakręcany pojemnik (różne pojemności). Wysyłka w kartonowym pudełku: listem poleconym (do 350g) 5,95zł ekonom / 7,30zł priorytet listem poleconym (350g do 1000g) 6,95zł ekonom / 9,30zł priorytet paczką pocztową (do 1kg) - 9,50zł ekonom / 11zł priorytet. Zarówno na olej jak i na smar dysponuję pojemnikami o różnej objętości. Istnieje możliwość wystawienia aukcji na "alledrogo" ale zwiększy to cenę finalną - szczegóły na PW Ilości są ograniczone więc proszę tutaj rezerwować swoją ilość a potem napisać wiadomość na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Cześć. Wezmą 75ml Redrum. Napisałem wszystko masz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Wezmę 50ml RR. Reszta na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zostało jeszcze 200ml RedRum - 2 x 50ml i 1x 100ml - 75ml brak - Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Uwaga od 01.02.2014 poczta zmieniła cennik http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_przesylka_polecona.html Wysyłka paczką bez zmian ale ceny za list proszę sobie sprawdzić dla Gabarytu B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 7 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 100ml kupione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Panowie, zostały już tylko 2 buteleczki 50ml - kto chętny? Od siebie dodam, że taka buteleczka może wystarczyć na 5 serwisów, bo już 5ml na gąbkę pięknie ją nasączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scirocco Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 50ml kupione Dzięki Centek za podzielenie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burz Napisano 9 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Gdyby dla kogoś zabrakło, to tu można kupić małe ilości (50 ml): http://www.sportosito.pl/olej-rock-shox-do-amortyzatorow-redrum-50-ml-p-2292.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Centek Napisano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 No i została ostatnia buteleczka 50ml RedRum'a - Do kogo pójdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Temat został usunięty.<br /><br /><strong>Prawdopodobna przyczyna usunięcia:</strong><br /> - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione<br /> - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu<br /><br />Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.