Skocz do zawartości

ULTRA MOCNE Oświetlenie Rowerowe ok. 500 - 600 Lumen CREE XM-L

lukshadow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ! Mam do sprzedania ULTRA MOCNE Oświetlenie Rowerowe o REALNEJ jasności ok. 500 - 600 Lumen na diodzie  CREE XM-L . Oświetlenie kupiłem  w połowie sezonu za 300  zł  i spisywało się rewelacyjnie , dzięki niemu byłem wstanie rozjaśnić praktycznie każdą ciemność :) ! Sprzedaje tylko i wyłącznie dlatego , że wiarę jedzenia rośnie apetyt :) . Na ten sezon postanowiłem kupić dużo droższe i jeszcze silniejsze a to będzie mi niepotrzebne . 

Oświetlenie posiada 3 tryby pracy :

-Ultra mocny
-średnio mocny ( w zupełności wystarczający )
- oraz bardzo szybko pulsujący

W Skład zestawu Wchodzi wszystko to co na zdjęciu a mianowicie :

- Lampa wraz z przewodem

- O ring do mocowania

- Pakiet zasilający ( 4 ogniwa )

- Opaska z gniazdem dającym możliwość przymocowania oświetlenia na głowie (NOWA nieużywana )

Przed zakupem istnieje możliwość zobaczenia jak to cudeńko świeci na żywo.

ps. Jeżeli widziałeś / widziałaś kiedyś ogromny strumień światła rozświetlający mrok , który poruszał się po plantach czy też Bulwarach Krakowskich to Odpowiada  to prawdopodobnie byłem to ja z tym o to oświetleniem :) .

Zachęcam do zakupu

Proszę kontaktować się poprzez Gumtree lub mój numer który podaję w ogłoszeniu . Bardzo o nie pisanie tutaj gdyż nie przesiaduję na forum.

http://www.gumtree.pl/cp-rowery/krakow/ultra-mocne-oswietlenie-rowerowe-ok-500-600-lumen-cree-xm-l-559240453

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...