zuczek222 Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Witam niedawno odkupiłem przed złomowiskiem od pana z czerwonym nosem ZZR (chyba Huragan), który ma mi posłużyć do budowy mojego SS. Będę potrzebował waszej pomocy w doborze części gdyż jestem początkujący w tym temacie, ostatni raz jeździłem na rowerze z 15 lat temu. Sporo czytam już jakiś wstępny zarys mam, na wadze roweru mi nie zależy tylko na wytrzymałości gdyż moja waga wach się 100-110kg, dużo siedzę na siłowni i jestem przysłowiowy kawał chłopa. Co do budżetu to będę się starał kupić dobre części ale też nie ceny z kosmosu bo jeszcze nie wiem czy się wkręcę. Rower już jest wstępnie wyczyszczony bo był czymś wysmarowany Jest i nr ramy 15048
Papista Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Wszystko się da, jednak nie wszystko przynosi korzyść. Zaraz napiszę Ci priva z pewną ofertą.
zuczek222 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Napisano 21 Stycznia 2014 To jeszcze się nadawało po oczyszczeniu pójdzie do sprzedaży Dziś dotarło trochę części, korba shimano rx100, piasty Sturmey Archer HBT30 + wolnobieg jednorzędowy tej samej firmy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.