gad Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mam zamiar kupić rower CUBE LTD 29" rocznik 2014 siedzi w nim amortyzator Rock Shox Reba RL AIR MC PushLoc 100mm Słyszałem ostatnio że ten amortyzator może być za słaby do mojej wagi 113 - 115 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 14 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A do czego będziesz go używał? Ścigasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Raczej do spokojnej rekreacyjnej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 14 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Wiec twoje obawy są stanowczo niezasadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) No chyba że kiedyś skuszę się na jakiś Maraton Kresowy, ale to i tak tylko bardzo amatorsko i bez szaleństw. Fotki i specyfikacja roweru http://www.rowery-cube.pl/kolekcja-2014.php Edytowane 14 Stycznia 2014 przez gad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ja ważę 120kg i nie używam roweru tylko do wycieczek ale czasem trochę go pomęczę i moja Reba co prawda pod 26 cali ma się jak najlepiej. Więc nie masz się co martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Nie bierz na serio tych głupot co do limitu wagi w Rebie. Po to cięższe osoby przechodzą ze sprężyny stalowej w słabszych amorkach aby nie zawracać sobie takimi sprawami głowy. Pytasz też o wytrzymałość więc dla Twojej informacji jest to jeden z tych naj w tej kwestii. To jest właśnie odpowiedni wideł dla cięższych i do tyrania w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ok dzięki ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi