Mod Team Maniak Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Z jumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Przyszedł mi ten xc32 manetke mam z 08/05/09 To amor tez chyba jest z 2009 roku? Dałem 480 z przesyłką, zero oznak leżakowania, uszczelki czarne i mięciutkie przy -12stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Każda manetka do RSa jest taka sama, chyba. Znaczy poplocki Nie znaczy to ze widelec też masz stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Wygląda tak jak na stronie rs, mam czarne pokrętło od regulacji odbicia, przy -12 ładnie chodzi, trzeba go rozebrac i zalac olejem, bo podobno rs sa suche jako nowe. http://www.bikecenter.pl/index.php?p9342,rock-shox-xc32-tk-solo-air-100-disc-poploc-czarny-amortyzator Moj tak samo wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi