mixchris Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Witam! Co uważacie o modelu botów Shimano SH-MT32L na zimę tak do -5 max -10 stopni? Wiem że nie są to stricte zimowe buty ale może dadzą radę, czy ktoś ma doświadczenie z tymi butami w zimę? Szukam jakiś tanich butów na zimę bo w moich M088 przy dwóch skarpetach i dobrej wkładce 40 minut jazdy przy 0 stopniach to max jaki mogą wytrzymać moje paluchy a szczerze mówiąc wole buty niżeli ochraniacze które podobno za wiele nie dają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A nie lepiej kupić dobre zimowe ochraniacze? Nie odczujesz dużej różnicy między tymi, a swoimi normalnymi butami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tak myślałem a co polecisz z ochraniaczy na zimę, w dobrej cenie? Dużo dobrego słyszałem o Endura MT500 ale może jest coś "cieplejszego" na rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mam mt31 czyli poprzedniki i są to buty letnie tylko, że do turystyki bo da się w nich normalnie chodzić. W zimie wieje w nich jak diabli. Dolną granicą bez ochraniaczy to około 5C. Jak jezdzisz w teren to żadne ochraniaczy nie dadzą rady. Jeśli nie chodzisz dużo i nie jezdzisz w terenie to ochraniacze dadzą radę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.