Skocz do zawartości

[siodełko amortyzujące wstrząsy]

Jurcyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam kłopoty z kręgosłupem i chce od wiosny max. go chronić.Zakupiłem już sztyce karbonową  z offsetem FSA , a jako dopełnienie chce kupić siodełko karbonowe pochłaniające wtrząsy PRO Tunix Ti AF.Co sądzicie? Może w tej cenie są jeszcze lepsze siodełka ?

Jurek

• Mod Team

Selle Italia SL też bardzo ładnie się ugina. Jeśli koniecznie chcesz węglowe to byłem bardzo mile zaskoczony chińskimi siodłami (na allegro dostępne po 150-190zł zależnie od tego czy z logo specializeda czy bez) super elegancko uginają się pod naciskiem, są bardzo elastyczne, warto rozważyć bo jakość wykonania bardzo wysoka.

Ale i tak nawet do fulla potrzebne jest wygodne siodełko gdyż siedzenie na desce w pewny wieku i przy określonych warunkach jest uciążliwe. Ja także męczyłem się przez wiele lat aby nawet do fulla dopasować wygodne siodło i Brooks ten problem rozwiązał.

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1/1391504_557176031002712_279229604_n.jpg

A czy przez to stracił rower na wyglądzie...? Mało mnie to interesuje. Najważniejsze, że jest wygodnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...