kilroy Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Szukam chętnych na zakup kalendarza rowerowego, konkretnie to -> http://bikeportal.or...14/#prettyPhoto Można go zakupić poprzez portal rowerowy v....ews (nie wiem czy mogę podać pełną nazwę, długo tu nie wbijałem ), ale poszukiwani są chętni na jego zakup. Cena to koło 30 zł. Szczegółowe info na priv (chyba że Admin pozwoli to tutaj wrzucę).
Mod Team Puklus Napisano 15 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 15 Stycznia 2014 Jako że czytanie cyrylicy mam raczej srenio opanowane ... jakiej wielkości ten kalendarz itd ... trochę detali
pawlaczyskis Napisano 15 Stycznia 2014 Napisano 15 Stycznia 2014 Nooo temat ciekawy Dawaj Pan jakieś szczegóły póki pani ze stycznia aktualna Bum! Sory, że post pod postem Ten chyba jest bardziej wart uwagi: http://www.bikerumor.com/2013/12/13/holiday-gift-idea-2014-cyclepassion-calendar-available-now/
kilroy Napisano 16 Stycznia 2014 Autor Napisano 16 Stycznia 2014 "7 arkuszy papieru wielkości A2 o gramaturze 300 g/m2. Wysokiej jakości zdjęcia. Kobiety z podium amatorskich i zawodowych grup kolarskich z Ukrainy. " Cyclepassion też mi chodził po głowie, tym bardziej, że po długim czasie mi odpowiada. Ale cena zaporowa
premier2 Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 Jak ktoś szuka fajnego kalendarza, to polecam zajrzeć do kolegów z emtb.pl. Mam już chyba 3 kalendarze robione przez chłopaków z forum i każdy kolejny jest lepszy. W tym roku także zamówiłem. Najfajniejsze jest to, że robią to sami dla siebie.
tiomek Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 Ja raz kupiłem na emtb, listonosz złożył list na pół i wsadził do skrzynki, potem cały rok wisiał mi pogięty kalendarz, nie dało się go wyprostować do końca...
Mod Team Puklus Napisano 16 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2014 No bo sie pisze Do NOT Bend ...
premier2 Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 tiomek, trzeba było pisać do chłopaków, przysłali by drugi gratis. Miałem identyczny przypadek i nie było problemu. A od dwóch lat do kopert wkładany jest karton, co by inteligenci z poczty nie łamali kopert.
kalinah Napisano 20 Stycznia 2014 Napisano 20 Stycznia 2014 Jak ktoś szuka fajnego kalendarza, to polecam zajrzeć do kolegów z emtb.pl. Fakt, ogladalam wlasnie, klimatyczne tematycznie:) Plus dla redaktora calosci - zadnej monotonii, totalne odmiany scenografii. No i patent na medal: od lutego do stycznia. Zadnego biegania po kalendarze w grudniu, a potem juz po przecenach sie ma Wysokiej jakości zdjęcia. Kobiety z podium amatorskich i zawodowych grup kolarskich z Ukrainy. @kilroy: Kurcze, fajne. Mam sentyment i do czarno-bialej fotografii, i do cyrylicy:P Tylko szkoda, ze skoro zawodniczki Ukrainy, to kalendarz po rosyjsku, a nie ukrainsku Tak czy siak - czy to nadal aktualne? Znaczy, ze poszukiwani zainteresowani?
kilroy Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Napisano 24 Stycznia 2014 @kalinah, masz PM-kę Mi w tym kalendarzu podoba się to, że święta i niedziele nie są zaznaczone na czerwono. Bo z reguły pracuję 7 dni/tydz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.