Skocz do zawartości

[kalendarz] rowerowy 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam chętnych na zakup kalendarza rowerowego, konkretnie to -> http://bikeportal.or...14/#prettyPhoto Można go zakupić poprzez portal rowerowy v....ews (nie wiem czy mogę podać pełną nazwę, długo tu nie wbijałem  ;) ), ale poszukiwani są chętni na jego zakup. Cena to koło 30 zł. Szczegółowe info na priv (chyba że Admin pozwoli to tutaj wrzucę).

Napisano

"7 arkuszy papieru wielkości A2 o gramaturze 300 g/m2. Wysokiej jakości zdjęcia. Kobiety z podium amatorskich i zawodowych grup kolarskich z Ukrainy. "

Cyclepassion też mi chodził po głowie, tym bardziej, że po długim czasie mi odpowiada. Ale cena zaporowa :(

Napisano

Jak ktoś szuka fajnego kalendarza, to polecam zajrzeć do kolegów z emtb.pl. Mam już chyba 3 kalendarze robione przez chłopaków z forum i każdy kolejny jest lepszy. W tym roku także zamówiłem. Najfajniejsze jest to, że robią to sami dla siebie.

Napisano

Ja raz kupiłem na emtb, listonosz złożył list na pół i wsadził do skrzynki, potem cały rok wisiał mi pogięty kalendarz, nie dało się go wyprostować do końca... ;)

Napisano

tiomek,

trzeba było pisać do chłopaków, przysłali by drugi gratis. Miałem identyczny przypadek i nie było problemu.

A od dwóch lat do kopert wkładany jest karton, co by inteligenci z poczty nie łamali kopert.

Napisano

Jak ktoś szuka fajnego kalendarza, to polecam zajrzeć do kolegów z emtb.pl.

Fakt, ogladalam wlasnie, klimatyczne tematycznie:) Plus dla redaktora calosci - zadnej monotonii, totalne odmiany scenografii. No i patent na medal: od lutego do stycznia. Zadnego biegania po kalendarze w grudniu, a potem juz po przecenach sie ma :002:

Wysokiej jakości zdjęcia. Kobiety z podium amatorskich i zawodowych grup kolarskich z Ukrainy.

@kilroy: Kurcze, fajne. Mam sentyment i do czarno-bialej fotografii, i do cyrylicy:P Tylko szkoda, ze skoro zawodniczki Ukrainy, to kalendarz po rosyjsku, a nie ukrainsku :down:

Tak czy siak - czy to nadal aktualne? Znaczy, ze poszukiwani zainteresowani?

Napisano

@kalinah, masz PM-kę :) Mi w tym kalendarzu podoba się to, że święta i niedziele nie są zaznaczone na czerwono. Bo z reguły pracuję 7 dni/tydz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...