severian Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 (edytowane) No nie daje mi to spokoju :)Ta wajcha od CTD ma spory luz,znaczy się chodzi na boki.W pozycji C luz jest większy niż w pozycji D.W sumie działa to bez problemu ale mam wrażenie,że ta tandeta zaraz odpadnie.W moim 7 letnim RP23 dźwigienka jest tak samo luźna.Mam się tym martwić?Wy też tak macie? Jest tam śrubka ale nie mam tak małego inbusa ... Edytowane 13 Stycznia 2014 przez severian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 13 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ta śrubka jest właśnie od przykręcenia dźwigni od tej śrubki trzeba zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Ktoś wie jaki klucz tam pasuje? 1mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi