jacekkoz Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Elo, tak sobie przeglądam allegro i co widze: Jeden Pulsometr i drugi pulsometr Generalnie jak sie przyjrzeć to jest to dokładnei ten sam pulsomert. Różni się tylko ceną. Nie rozumeim tylko ludzi którzy szukając na allegro pulsometru kupują dokładnie to samo tylko 2 razy drożej. Jacek
Gryzon Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Hehe dokładnie to samo! Trzeba sprawdzać kilka miejsc zanim się coś kupi. A tak nawiasem czy ten pulsometr jest coś w ogóle wart, czy jest to totalny złom?
ukaniex Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 . . . w najgorszym przypadku ten tańszy to tandetna podróbka lepszego i niewiele drożeszgo oryginału opakowana tak samo a w najlepszym to niczym się one nie różnią poza ceną.
roge Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Słyszałem same pozytywne opinie na jego temat. Ogólnie ludzie są zaskoczeni , że to działa tak jak powinno.
BART_osz Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Słyszałem same pozytywne opinie na jego temat. Ogólnie ludzie są zaskoczeni , że to działa tak jak powinno. Tez sie naczytalem sporo dobrego o tym donnay'u . Az tyle ze sie chyba za te pare zlotych na niego skusze.
holek_org Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 To ja jeszcze dodam że kupiłem ten pulsometr ( ten tańszy marki Donnay ) prawie miesiąc temu i działa tak jak powinien. Kupiłem bo stwierdziłem że za tą cenę to najwyżej go wyrzuce ale jestem pozytywnie zaskoczony. Polecam.
jarus220 Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Ja mam szczęście mieć pulsometr Donnaya. Też przed zakupem byłem pewiem obaw że to szajs ale kupowaliśmy we 4 osoby więc pomyślałem że 22 zł tonie majątek i podłączyłem się do zakupów. No i przyjemna niespodzianka.Chodzi ,działa bardzo dobrze,ma od cholery róznych rowerowych funkcji i specjalnie się nie przejmuje drobnym deszczem . W ulewie jak dotąd nie testowałem. Za taką kase naprawde warto. Pozdrawiam Jarek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.