Skocz do zawartości

[kask] Giro - wymiana peknietego

Jacke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie!

Wiecie moze czy giro prowadzi akcje typu reborn?

Chodzi mi o to czy jesli peknie nam kask to czy jest szansa na wymiane go za powiedzmy 50%?

Napisano

Tak, przy wymianie uszkodzonego kasku za nowy [taki sam] płacisz połowę ceny lub masz zniżkę w wysokości połowy ceny swojego starego uszkodzonego kasku na wyższy model Giro.

Czyli w przypadku [przykładowo] Indicatora, za nowy płacisz 100zł lub masz 100zł zniżki na [przykładowo] MadMaxa :blink:

Napisano

Proces trwa 10 minut, przychodzisz do jakiegoś sklepu gdzie mają kachole Giro (ja akurat poszedłem do sklepu Gianta), oddajesz pęknięty kask, wybierasz nowy, płacisz, i to wszystko :)

Napisano

Eee to czemu jak poszedlem do sklepu w ktorym kupilem to mi powiedzieli ze mam wyslac do polskiego dystrybutora? Powiedzieli ze mam wyslac a oni mi przysla nowy po wplacie...

• 10 miesięcy temu...
Napisano

W sobotę mój Indicator uratował mi zdrowie.

Wczoraj pojechałem do Żuchlińskiego w Gdyni i o dziwo beż żadnych problemów wymienili mi kask na nowy za pół ceny :P Krótko mówiąc sklep zarobił plusa bo spodziwałem się odmowy.

Napisano
Wymagali od Ciebie okazania jakiegoś dokumentu zakupu np. paragonu czy bez zbędnych formalnosci "podarowali" 2gi ?

Paragon miałem z sobą, ale nikt nie chciał go oglądać. Zodnie z tym co jest napisane w manualu do Giro, wszędzie można wymienić taki kask, jeśli tylko sklep prowadzi ich sprzedaż i nie musi to być sklep w którym go zakupiłeś. Podobnie jest z kaskiem zakupionym za granicą. Możesz go wymienić u nas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...