Grand231 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam, niech mi ktoś wytłumaczy po co na naszym forum są te ograniczenia?, ok może dla początkujących userów to ma sens, ale jeżeli ktoś jest parę lat na forum i ma napisane > 1 tyś postów, wydaje mi się że powinien mieć zniesione te ostrzeżenie, bo naprawdę jest to mocno irytujące. Proszę o przybliżenie mi technicznego aspektu tej blokady oraz wyjaśnienie po co ono jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Spam - i tyle w temacie. Po prostu zabezpieczenie przed botami lub idiotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 13 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 No ok mogę zrozumieć, ale czy np. nie dało by się wprowadzić zniesienie takiego ograniczenia dla userów z długim stażem - przecież oni nie spamują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.