LTT Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Witam planuję w połowie sierpnia wyruszyć na wyprawę po południowo-centralnej Polsce. Trasa mniej więcej taka:Poznań - Wrocław - Kraków - Zakopane? - Dębica - Warszawa - Łódź - Poznań (1200 km bez Zakopanego) planowane w 15-16 dni. Wszystko oczywiście w fazie ustalania, załatwiania i kombinowania. Jeżeli byłby ktoś chętny na taką wyprawę - proszę zgłaszać się do mnie w tym wątku, lub poprzez maila chrenowicz-m@tlen.pl Dodam tylko, że będzie to moja pierwsza kilkunastodniowa wyprawa. Jestem czynnym zawodnikiem triathlonowym i zazwyczaj jeżdżę szybciej ale krótsze dystanse (do 150km). Będę jechał rowerem trekkingowym - właśnie zaczynam taki składać równolegle do kilku innych projektów, ale w okolicach czerwca będzie gotowy na 100%. Byłbym również wdzięczny za wszystkie uwagi co do trasy oraz sprzętu, jaki może się przydać podczas tej wyprawy.
Mod Team safian Napisano 12 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 12 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.