fokus Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Który z tych dwóch kasków moglibyscie doradzić? W ten weekend zamierzam kupić, tylko się zastanawiam, który jest lepszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Kup ten który będzie leżał lepiej na Twojej głowie. Nie można tak na odległość stwierdzić który będzie lepszy, dlatego kasków się raczej nie kupuje bez przymierzania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jak dla mnie to ani ten ani ten, zaden z nich nie ma siateczki przeciwowadziej. A wierz mi, wpieniony szerszeń w kasku kiedy jedziesz 40 km/h to nic przyjemnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jak dla mnie to ani ten ani ten, zaden z nich nie ma siateczki przeciwowadziej. A wierz mi, wpieniony szerszeń w kasku kiedy jedziesz 40 km/h to nic przyjemnego. Do tej pory jakoś nigdy nie trafiłem na szerszenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IBNZ Napisano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 moge Ci dac pare z mojej prywatnej hodowli, reflektujesz? Ja tez sie jeszcze nie przewrocilem, tak zeby głowa orac o ziemie ale mimo to jeżdzę w kasku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.