fokus Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Który z tych dwóch kasków moglibyscie doradzić? W ten weekend zamierzam kupić, tylko się zastanawiam, który jest lepszy...
Schwefel Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Kup ten który będzie leżał lepiej na Twojej głowie. Nie można tak na odległość stwierdzić który będzie lepszy, dlatego kasków się raczej nie kupuje bez przymierzania.
IBNZ Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 jak dla mnie to ani ten ani ten, zaden z nich nie ma siateczki przeciwowadziej. A wierz mi, wpieniony szerszeń w kasku kiedy jedziesz 40 km/h to nic przyjemnego.
fokus Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Napisano 2 Czerwca 2006 jak dla mnie to ani ten ani ten, zaden z nich nie ma siateczki przeciwowadziej. A wierz mi, wpieniony szerszeń w kasku kiedy jedziesz 40 km/h to nic przyjemnego. Do tej pory jakoś nigdy nie trafiłem na szerszenia...
IBNZ Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 moge Ci dac pare z mojej prywatnej hodowli, reflektujesz? Ja tez sie jeszcze nie przewrocilem, tak zeby głowa orac o ziemie ale mimo to jeżdzę w kasku...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.