eszte Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Wraz z dwoma kumplami planujemy ruszyć na początku czerwca. Założyłem temat ponieważ mamy obawę co do drogi do Lwowa - mianowicie byłbym wdzięczny za jakieś uwagi dotyczące którędy najlepiej ruszyc na Lwów od strony Przemyśla i wrócic do Polski w kierunku Tomaszowa Lubelskiego - nie chcemy po prostu pchać się tam gdzie największy ruch ( chodzi głownie o TIRy ). Ktoś juz moze przemierzał południowe trasy kresów wschodnich i wie jak to tam wygląda? Byłbym wdzięczny za podpowiedzi. Pozdrawiam.
robertrobert1 Napisano 10 Stycznia 2014 Napisano 10 Stycznia 2014 Doskonale wiem chociaż z Przemyśla nie jechałem za to kilka razy jechałem z Rawy Ruskiej do Lwowa. Raz do Lwowa wjeżdżałem od strony Północnej co jest bardzo upierdliwe a raz od strony zachodniej to jest najlepsze rozwiązanie. Ta część jest nazywana Wschodnim Roztoczem więc krajobrazowo jest ciekawie zwłaszcza jak zjedziesz z asfaltu.
eszte Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 Czyli mam rozumiec ze od zachodu kierunek na Lwów jest przyjazny cyklistom? Dzięki ze popdowiedź. Taki mamy wlasnie plan zeby unikać ruchliwych szos, a z tego co pokazuje google maps po 'mega-zblizeniu' chyba bedzie gdzie odbić na wioski. Dziękóweczka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.