Robert Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Nie lubie: - dresów w BMW, Audi, Golfach itp., kiedy myślą że na startach są szybsi, a to prawdą nie jest), - kiedy coś strzela w rowerze, - kozaków na makrokeszach (zwłaszcza kiedy starają się walczyć na podjazdach, odpadają na starcie), - kiedy kierowca ma pretensje o to że jade zgodnie z przepisami, - nie przepadam za wiatrem w twarz i wszelkiego typu robactwem, Dziwne że nie napisałem nic o lasach czyli miejcu gdzie śmigam najwięcej, bo tam wszystko jest piękne !!
Trin Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Proponuje krotkie odpowiedzi o tym czego nie lubicie w trakcie jazdy na biku(moga byc codzienne niemile przygody tylko KROTKO).-kierowcow autobusow w warszawie -wiatru w oczy -wyskakujacych dzior jak jade komus na kole * Deszczu i mokrych spodni na dupie* Błota na biku* Chamów za kólkiem [ wszeliej maśći dużych małych i tych średnich, wolnych i tych szybkich ]* Pijaków i lumów na szmulko-pradze
RZUŁF Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 A ja jak już znajdę czas na rower i przestnę myśleć o pracy to ... NA ROWERZE WSZYSTKO LUBIĘ ... TAKI JESTEM ZADOWOLONY
cookiesrulez Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Ja nienawidzę wiatru. :angry: I suchego piachu. Poza tym jeszcze głupich psów... i chyba wszystko.
IBNZ Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Nie znosze much, co żywią sie krwią świeżą, nie znoszę psów co szarpią mięsa strzęp, nie znoszę tych co tępo w siebie wierzą, gdy nawet już ich dławi własny pęd! <-- Powered by Pan Jacek Kaczmarski
jurasek Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 w lesie: końskiego łajna, bezpańskich psów, quadów rozjeżdżających moje ścieżki na jezdni: drechów w czarnych autach, taksówek prowadzonych przez synków w mieście: głupich bab które nie srają na trawniku obok swych jamników przed domem nie lubie błota i nie lubie kiedy coś dolega limuzynce wmordewind jest moim przyjacielem, piach moim masazystą, a ściganci sa rozrywką
jarko Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 - mrozów i śniegu - wilczych dołów w lesie (zaliczyłem) - kompletnego negowania i niezauważania mnie przez kierowców jako pełnoprawnego uczestnika drogi
evo Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 - nie lubie jak mnie sraczka chwyta 50 km od domu .... A może opiszemy co lubimy? - uwielbiam się kłócić z kierowcami, że mam prawo przejechać droge na rowerze po ścieżce rowerowej, a jak pacan nie wierzy, to niech sie dowie, że ściezka rowerowa to nie zebra, gdzie musze prowadzić bika.
Blizzard Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 - nienawidze robalsta lecącego mi w twarz - jazdy pod wiatr (ale jechać z wiatrem w plecy kocham ) - niedzielnych, przemądrzałych kierowców - jazdy w deszczu (i gradzie) - czyszczenia roweru - wydawania majątku (ale jak trzeba to wydaje) - chamów na rowerach (albo bez) - łapania gum (na szczęście w nowym rowerku sie to nie zdarzyło) - przymusowych przerw w jeździe (np. szkoła) - nie lubie jak mnie sraczka chwyta 50 km od domu ....
rowerzystka Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Na dłuższych wycieczkach rowerowych nade wszystko nie lubię upływającego czasu. Świadomości, że jeszcze tylko pół godziny i będzie po wszystkim. Nie lubię też: goniących i ujadających psów bez właścicieli, silnego wiatru, wertepów po kołach samochodów na polnych, piaszczystych drogach, ciemnych deszczowych chmur, które pojawiają się nagle, gdy jestem bardzo daleko od domu.
NIKLOS Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Nie lubię: -słów typu "bikowanie" -wmordewindu -zapiaszczonego/ubłoconego napędu A właściwie to staram się lubić nawet rzeczy z pozoru nieprzyjemne, w końcu jazda rowerkiem to nie tylko słoneczko, wiatr w plecy, piękne dziewczyny na pit-stopach pozdrawiam
evo Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 ja tez lubie cięzkie sprawy, np: silny wiatr (o ile sie nie spiesze). Ostatnio była prawie wichura, i sie siłowałem z wiatrem, który chiał mnie zwolnić do poniżej 15 km/h - jechałem i mówiłem mu $%#$%#% co o nim myśle, i że tak mi nie da rady ku$$%%#$ niemyty lubie to
Onio Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 -schodzić z roweru zeby przejśc przez jezdnię (to tez tyczy się sciezki rowerowej ;/) -gdy coś mi skrzypi\strzela -trąbiocych samochodów bez powodu.
Jod Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 -Nie lubie, jak wiatr zatrzymuje mnie niemal, a na liczniku predkosc spada do 09 km. -Nie lubie, wrecz nienawidze jak mijam kogos ktoremu rower skrzypi jak stara popegierowska mlockarnia.
TomekW Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Nie cierpie : - Wszelkiego rodzaju robactwa - Agresywnych psów - mocnego wiatru - jak ktos szpanuje dobrym rowerkiem a nie potrafi jezdzic - kierowcow , którzy wymuszaja pierwszenstwo i wyprzedzaja na "grubosc lakieru"
BONUS Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 - WIATRU, w 3mieście nawet jak nie wieje, to wieje ;-) - starych śmierdzących aut po Niemcu, ciężarówek i autobusów
Wawrus Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 -silnego wiatru w twarz -pieszych na ścieżkach rowerowych -różnych dziwnych dźwięków wydobywających się z napędu -mnogości niebezpiecznych skrzyżowań
mewes Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Napisano 2 Czerwca 2006 -rozlanego oleju pred wiazdem na skrzyzowanie!
KaJeTaN Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 - kierowcow Tirow, autobusow -owady -zla nawierzchnia -ssaki na drodze -niemily odór(zwłaszcza na wsi) -jezeli jade szosa to zla na wierzchnia -potuczone szklo na drodze -wiatru w oczy
Pioe Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 - wmordewind - pieszych na ścieżkach rowerowych - debili za kierownicą - szwankującego napędu
Bizon Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Nie lubie: -jazdy pod wiatr (nie unikam) -jazdy w czasie deszczu (unikam jak woda ognia) -jazdy po błocie (patrz wyżej ) -kierowców-nie wszytkich tylko tych którzy uprzykrzają życie -owadów -jak coś w rowerze wydaje dzwięk ,który nie powinno wydawać
epafras Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 a ja nie lubie stanu nawierzchni jaki mamy w naszym kraju... reszta tak bardzo mi nie przeszkadza
topol Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Nienawidze --->deszczu --->wiatru --->upałów --->defektów roweru
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.