Oskaruss Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 - Gdy koło mnie przejeżdża tir/autobus - Wiatru - Ukrytych rowów w lasach itp. rzeczy - Gdy jadę i kierowcy perfidnie mając dużo miejsca wjeżdżają w kałużę metr ode mnie robiąc mi brudny prysznic - Gdy jest zimno, poniżej 10C - Kierowców, którzy mają gdzieś mnie i nie liczę się dla nich na drodze - Gdy łapie dętkę w terenie - Latających psów za mną jak jadę
RAFI1784 Napisano 23 Kwietnia 2010 Napisano 23 Kwietnia 2010 Gdy wjeżdżam stromym podjazdem dojeżdżam do zakrętu na szczycie a tam jeszcze ostrzejszy podjazd... ;(
elkaziorro Napisano 24 Kwietnia 2010 Napisano 24 Kwietnia 2010 - gdy towarzysz podróży ma łańcuch suchy jak pustynia Atacama, a na prośbę o nasmarowanie mówi: spidalaj - tras, gdzie najstromszym podjazdem jest wjazd na chodnik - wiatru
kubek20 Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 -wmordewindu, -tirów, -błota, -psów (chodzi psy a nie o policję ) -jak sie coś zepsuje w rowerze 20 km od domu
RAFI1784 Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja tam lubię jak w terenie wyprzedzają mnie tiry oczywiście nie o 5 milimetrów, robią wówczas tunel aero i przez chwilkę jedzie się łatwiej
Mod Team Lookas 46 Napisano 27 Kwietnia 2010 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja już zniosę powyższe tiry,wmordewindy,błoto,piasek,psie kupy ale do diabła niech w końcu wyjdzie słońce i przestanie lać Mam już serdecznie dość takiej pogody.
RAFI1784 Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 nom rozrzucona kupa przez bieżnik to chyba najgorsze co może być....
Hallatil Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 WIATRU WIATRU I WIATRU oraz kierowców którzy mijają "lusterkiem", ludzi na ścieżkach rowerowych, cen niektórych podzespołów do roweru i jeszcze raz WIATRU!
Saovine Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 Ja nie znoszę wiatru kiedy się pod niego jedzie - wtedy tak wolno i ciężko się jeździ. I deszczu nie cierpię.. Chcę wreszcie piękną słoneczną pogodę żeby móc gdzieś daleko się wybrać :-)
Buchanodozol Napisano 27 Kwietnia 2010 Napisano 27 Kwietnia 2010 To ja napisze co lubię;-)Lubię jak ciągnie mnie za sobą pęd Tira,lubię jak wieje w twarz,lubię słonce za plecami,lubię jak buczą opony.
Sznycel Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Ja tam nie lubie w szczególności wjazdów na góry i owadów no i oczywiscie WIATRU
kafkaZmlekiem Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 i brzydkiej pogody uniemożliwiającej rowerowanie, kiedy właśnie mam nieprzemożną chęć na nie
Sznycel Napisano 29 Kwietnia 2010 Napisano 29 Kwietnia 2010 Jak nie jest zimno ale pada to sie nawet fanie jezdzi a w szczególnosci w terenie
remik19 Napisano 1 Maja 2010 Napisano 1 Maja 2010 Nie znoszę: -ludzi na ścieżkach rowerowych -wiatru w twarz -Piasku na szybkich zakrętach -ślimaków po deszczu -Kierowców wyprzedzających o grubość włosa -Gdy złapię kapcia 20km od domu
Michal2325 Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 Nie lubie: -Jak podjeżdzam pod górę 10 min i nadchodzi upragniony długi zjazd, a na tym zjezdzie rodzice z wózkiem i trzeba hamować, -jazdy pod wiatr, -płaskiego terenu gdzie nie ma podjazdów.
NitroS Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 I hate: -Jazdy pod wiatr -Skrzypiącego "czegoś" -Głupich Psów -Dziur w drogach -Smigających Tirów -Kapcii
Kalach Napisano 2 Maja 2010 Napisano 2 Maja 2010 -wiatru w oczy -latających zwierząt -dziur -ludzi na ścieżkach rowerowych -psów -chamskich kierowców -starych chodników -czekania na "zielone" I co chyba tyle.
maroxd Napisano 29 Maja 2010 Napisano 29 Maja 2010 - debilnych psów ( po co one zawsze za nami biegną) - dresów - szkła na drodze - owadów
Schakal Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 -much które wpadają do oczu -cwaniaków którzy mówią ile to oni nie przejadą -dziur -jeździć w deszczu -psów (nasza zmora) -tras bez podjazdów -wszelkich awarii roweru
insideee Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 -dzieci na ścieżkach rowerowych -deszczu -muszek -cwaniaków, którzy wyprzedzą mnie gdy wracam ze 100km trasy i mają radoche -korzeni po deszczu -gdy nie mogę zidentyfikować głośnego cykania w rowerze -WIATRU
Dun Napisano 30 Maja 2010 Napisano 30 Maja 2010 -deszczu w weekend -czyszczenia roweru z blota, i zwiazanych z tymi wydatkow -centrowania kola -ludzi jezdzacych cala szerokoscia drogi -omijania przez samochodu o grubosc lakieru -psow a szczegolnie ich wlascicieli, na dlugich smyczach -kierowcow wyjezdzajacych z podporzadkowanej i nie zwracajacych uwagi na drogi rowerowe -bezsensowne trabienie -robactwa w powietrzu podczas jazdy bez okularow -komarow podczas ewentualnych postojow -deszczu w lesie -skrzypienia spd -gdy zblizajac sie podjazdu nie wchodzi mi nizszy bieg -ostrego hamowania po asfalcie -odciecia pradu -parkujacych na sciezkach rowerowych a wszystko inne jest do przezycia :>
Lukaszm94 Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 -wiatru w twarz -komarów i innych owadów -jak się już człowiek spoci to po jeździe ma pełno piachu i pyłu przyklejonego wszędzie -efektu ,,zimnych pleców" -ludzi łażących po ścieżce rowerowej -samochodów i tirów mijających mnie z dużą prędkością i bardzo blisko -jak pada i jest zimno
bling Napisano 31 Maja 2010 Napisano 31 Maja 2010 - wszelkiej maści owadów wpadających w oczka - ludzi chodzących po ścieżkach rowerowych - durnych psów które ganiają - zimna i deszczu padającego prosto na twarz - kierowców nie zwracających uwagi na rowerzystów i jadących zbyt blisko - mamusi z wózkami wychodzącymi wprost pod koła roweru - policji która zatrzymuje do kontroli pod kątem sprawdzenia legalności roweru
juhu Napisano 5 Czerwca 2010 Napisano 5 Czerwca 2010 To ja nie lubię świateł samochodów zwłaszcza długich jak jadę w nocy. Niedawno bym się wyj.... przez bmw na długich.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.