mewes Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Proponuje krotkie odpowiedzi o tym czego nie lubicie w trakcie jazdy na biku(moga byc codzienne niemile przygody tylko KROTKO). -kierowcow autobusow w warszawie -wiatru w oczy -wyskakujacych dziur jak jade komus na kole
ukaniex Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 -kierowcow autobusow w warszawie -owadów -'wspaniałych' nawierzchni
ralf Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - silnego wiatru - robali - trabiacych aut bez powodu - niektorych polski dróg dziurawych - upałów, idealnie jest tak 20*C jak wiecej to ledwo dycham
Schwefel Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 -kierowców MPT (to są zakały taksówkarskie!!!) -handlarzy na ścieżkach -kierowców parkujących na ścieżkach -gówniarzy na skuterach którzy się ścigają i ciągle przegrywają -moherów z wózkami i bez wózków też -BORu który ciągle wymusza pierwszeństwo -kostki brukowej
Ecia Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 -wiatru w oczy -owadów -'wspaniałych' nawierzchni - drobnych acz uciążliwych urazów (typu przeciążenie kolana, naciągnięcie ścięgna ); - piachu po piasty; - pieszych na ścieżkach rowerowych; - debilnych kierusiów (o kogo/o co chodzi, wszyscy wiemy ); - małych dzieci!!! zwłaszcza na rowerach!!! (miastowych; na wsiach to zupełnie co innego)... Pozdrówko wrrr .
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 1 Czerwca 2006 A ja nie wiem co przeszkadzaja kierowcy autobusów w Warszawie ... ? Mi nie przeszkadzaja co innego taksówki :]
rObO87 Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 W kolejności od naj. : :twisted: - wmordewind - TIR jadący z naprzeciwka z dużą prędkością - pasażerowie na gapę (owady) - dziury w drodze - gówniarstwo wszelkiego kalibru tj. "kozacy"
thomash Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - drobnych acz uciążliwych urazów (typu przeciążenie kolana, naciągnięcie ścięgna rolleyes.gif ); Często mi się ostatnio zdarza :/ - "kozaków" na makrokeszach - nienawidze jak mi coś trzeszczy w rowerze, nie moge się wtedy skupić
Putek Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - nie lubie jak napęd głosno pracuje - much - pieszych na sciezkach -złośliwych kierowców - różnego rodzaju urazów A co do kozaków na makrokeszach to lubie jak taki mnie zaczyna wyprzedzac a ja tylko wrzucam na 3x7 (choc naped mam 3x9:P) i rura aż sie dymi spod kół Wtedy patrze jak wytrzeszczają gały
unforgiven Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 -dresów w BMW, AUDI etc. -psów ujadających i proszących się o strzała w pysk -charczącego łańcucha
Xsystoff Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - pieszych i samochodow na sciezkach - konskich gowien w lesie - silnego wiatru - samochodow wyprzedzajacych na milimetry - kamazow, ktore non-stop teraz zasuwaja po Warszewie - rozjezdzonych ciezarowkami szlakow - niskosiodelkowcow, ktorym czesto trzeba udowadniac, ze nie maja szans na asfalcie
Biera Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - mokrych śliskich kijów (one serio są mokre i śliskie) - rowów (raz zdarzylo mi się w jednym wylądować podczas deszczu) - przebitych dętek - zdecentrowanych kół - babć na rowerach które wyjeżdżają z podporządkowanej bez patrzenia w lewo (sic!!! to nawet ja bym nie miał odwagi tak wyjechac, a te to nagminnie) - nóg w gipsie (aktualnie mam jedna) - nieoznaczonych miejsc w których ktoś inteligentny świeżo wylał beton (miałem okazję zrobić OTB po wjeździe w mokry beton:/)
bikerman Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 -cwaniaków za kierą.......z reszta daje sobie jakos radę.....
uel Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - dziurawych jezdni, zwłaszcza w trakcie/po deszczu - pieszych na ścieżkach rowerowych - gnojków za kierownicą - niedoregulowanej tylnej przerzutki - chociaż to akurat najmniejszy problem czasem wiatru w mordę, chociaż zwykle to traktuję jako naturalny element trasy, jak np. podjazdy
Schwefel Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 A ja nie wiem co przeszkadzaja kierowcy autobusów w Warszawie ... ? Większość jest ok! Wyprzedzają a nie omijają (!) tak jak normalni kierowcy. U mnie mają + ale tak jak wszędzie znajdzie się głupek który będzie szarżował i wpychał się mi pod koła.
WojtasGCE Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 1) kierowców, którzy wyprzedzają mnie na grubość lakieru 2) silnego wiatru 3) psów wraz z ich odchodami i nierzadko właścicielami 4) sypkiego, głębokiego piasku
iras Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 NIENAWIDZE WIATRU, poprostu szlak mnie trafia kiedy wieje wiatr, wysysa ze mnie siły, wykańcza mnie konsekwentnie i powoduje że nie mam ochoty na jazdę na rowerze. To samo tyczy się też piachu, który mimo tego, jeszcze wykańcza mój napęd, poza tym wszystko inne mogę znieść.
Schwefel Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 A co do kozaków na makrokeszach to lubie jak taki mnie zaczyna wyprzedzac a ja tylko wrzucam na 3x7 (choc naped mam 3x9:P) i rura aż sie dymi spod kół Wtedy patrze jak wytrzeszczają gały A ja tam lubię jak mnie ścigają na makro, wtedy mogę sobie przyspieszyć akurat tam gdzie jest wielka dziura, mało hopka i rower posłusznie wybiera nierówności a gość w makro wyskakuje w powietrze bo amory nie zadziałały -nienawidzę schodów na ścieżkach rowerowych -policjantów z "rutynową kontrolą"
moniaaaczek Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 A co do kozaków na makrokeszach to lubie jak taki mnie zaczyna wyprzedzac a ja tylko wrzucam na 3x7 (choc naped mam 3x9:P) i rura aż sie dymi spod kół Wtedy patrze jak wytrzeszczają gały A co do kozaków na markowych... To,że jeżdże na makrokeszu... wcale nie jest równoznaczne z tym ,że da się mnie objechać Wracając do tematu... - wmordewind - komary - piesi na ścieżkach - blachosmrody
mathe Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 1. Jak mi coś hałasuje w rowerze- wtedy nie mogę się skupić na przyjemności jazdy tylko się martwię, że mi się żelastwo mieli. 2. Psów które lubią na mnie polować. 3. Much w oczach na trudnych zjazdach. 4. Trawy w kasecie i liści w hamplach.
szakq Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 -snake bite -drugi snake bite na tym samym wyjezdzie -wmordewind -kozacy roznej masci na mojej drodze -urazy wykluczajacego mnie z jazdy(akurat wtedy gdy jest sloneczny tydzien z deszcowym miesiacu) -jak mi cos skrzypi ociera czy cyka w rowerze -jak w naped sypnie piaskiem -jak sam przez glupote niszcze sobie sprzet
adamm84 Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - jak samochód ma strzałke w prawo, a ja mam zielone i jemu sie wydaje ze ma pierszenstwo - kolesi na xtr'ach co sie ze mną scigają i przy 30km/h mają dosyc dzisiaj jednego miałem - jak sie zagapie na panne w mini/szortach i wjade w coś - gnoju w butach
Lusza Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 - kierowcy zatrzymujący się na przejeździe dla rowerów przed włączeniem się do ruchu na zapchanej innymi autami drodze równoległej do rowerowej (nagminne, kiedy jedzie się Grunwaldzką z Oliwy do Wrzeszcza) - kierowcy wymuszający pierwszeństwo i nieprawidłowo wyprzedzający - brak bezpiecznego miejsca do zostawienia roweru - końskie gówna w lesie - psy bez smyczy - błoto w napędzie - piesi na drodze dla rowerów, którzy nie złażą z niej nawet kiedy widzą bikera - mokry tyłek i inne części ciała, kiedy potem trzeba parę godzin gdzieś siedzieć (kupiłem dziś błotniki nareszcie suchy tyłek) - silny wiatr Łączmy się w cierpieniu, hahaha. - gnoju w butach Jak to? Skąd Ci się bierze gnój w butach?
jarus220 Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Ja najbardziej nie lubie: -silnego wiatru -piasku -emerytów chodzących na ścieżkach rowerowych( ci jeżdzący mi nie przeszkadzają ) -kierowców na siłe wyprzedzających rowerzystów żeby po 30 metrach skręcić w prawo -strażników miejskich pieszo wałęsających się po ścieżkach rowerowych. -rowerzystów w gatkach o pełnych pampersach którzy popuszczają ze strachu za każdym razem na widok każdego psa spuszczonego ze smyczy bez względu na rozmiar psa,jego wygląd i agresywność i w związku z tym głośno i wyrażnie manifestujących to w temacie rowerowym :lol: Pozdrawiam Jarek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.