Skocz do zawartości

[do 2500zl] rower MTB prosze o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a to ciekawostka... nie wiedziałem o tym. Czyli ma jeszcze 1,5 roku normalnej gwarancji. A później mógłbym pomóc w ewentualnej reklamacji :)

a teraz sprawdziłem dokładnie i cytuję: "Aby skorzystać z dożywotniej gwarancji na jedną z wyżej wymienionych części, wystarczy okazać kartę stałego klienta sieci Decathlon lub dokument gwarancyjny"

lub DOKUMENT GWARANCYJNY, który to posiadam :)

pozdr.

Napisano

no i kupilem ten rower z decathlona :)

sa tam pedały SPD - dobrze napisalem. 

na dzisiajsza chwile potrzebuje zwyklych, cos polecacie w okolicy okolo 100zl ?

Napisano

Gratuluję zakupu, naprawdę dobry wybór :thumbsup:  jeżeli szukasz tanich i dobrych pedałów to polecam Dartmoor Cookie, lekkie, wytrzymałe i kosztują około 50 zł. Jak byś się jednak zdecydował na buty do SPD to też coś fajnego się znajdzie. Czekamy na opis wrażeń z pierwszej jazdy.

Napisano

no i kupilem ten rower z decathlona :)

sa tam pedały SPD - dobrze napisalem. 

na dzisiajsza chwile potrzebuje zwyklych, cos polecacie w okolicy okolo 100zl ?

Zainwestuj w buty SPD no i daj znać jak się sprawuje maszyna :)

Napisano

Hej. Szukam roweru w podobnej cenie. Głównie do jazdy codziennnej po mieście, weekendami do wykorzystania w górach. Dodam, że jestem kobietą, 167cm. ,53 kg. Proszę o pomoc :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

pogoda ladna chcialo by sie pojezdzic juz na nowym rowerku, no ale nie darady.

a dokladnie, przy zakupie zauwazylem ze przednio kolo cos ociera, a dokladnie ociera tarcza o klocki. w decathlonie gosc od rowerow zapewnil mnie ze to sie dotrze.

w domu podnioslem kolo i zakrecilem dosc mocno i mozna powiedziec ze zrobilo max 1.5 do 2 obrotow ( smiech :D)

przygladnelem sie dokladnie co i jak i wyglada na to ze tarcza zle lezy w szczekach hamulcowych - plus minus tak to wyglada    |/|  gdzie / to oczywiscie tarcza a | | to oczywiscie klocki. sciagalem kolo i tarcza wyglada na prosta, za to hamulce sa jak by przestawione o kawaleczek i to powoduje ze tarcza nie lezy idealnie w szczelinie klockow. nie jestem fachowcem w tej dziedzinie wiec pisze jak to wyglada.

czy dam rade to sam wyregulowac czy jechac do decathlonu i oni niech robote zrobia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...