provid Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Czy ktoś użytkuje te buty może i jest w stanie coś o nich powiedzieć? Szukałem informacji o nich ale ciężko cokolwiek znalezc. Rozważam ich zakup, bo znalazłem ciekawą ofertę na nie i bardzo mnie kusi żeby je kupic, bo cena jest atrakcyjna. Wysłane z mojego HTC One X przy użyciu Tapatalk now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Mam,używam,chwalę,polecam. http://www.forumrowerowe.org/topic/150872-butypedaly-pomoc-w-wyborze-zestawu-butypedaly/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yamaha1 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Szwagier teraz kupił i rewelacja , ja używałem kameleonów i byłem zadowolony są wygodne i maja w rozmiarach połóweczki co sobie chwale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No to jestem już w 80% zdecydowany na nie tylko jeszcze jedno pytanie. Jak wypada rozmiarowka w nich? Jest podobnie jak w sh*tmano? Muszę kupic rozmiar większe, czy 43 to faktycznie 43? WyTapetowane na HOX'ie now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Normalnie mam 44, NW mam 45 ( podobnież jak w Sh). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.