Skocz do zawartości

[Opony]Żeby się lżej jechało.

Scarper

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, planuję zakupic opony do max 70zł, mam rower MTB, ale ostatio jeżdze dużo po asfaltach,szutrach i potrzebuję oponek na takie warunki, oczywyście bedę jeździć po suchym,

Mój wybór padł na schwalbe land cruiser 26x2,0, mam je za 32zł sztukę, oczywiście koło rozmiar 26cali, szerokość obręczy to 25mm.Proszę o wasze propozycję i opinie na temat tej opony.

Mam obrecz 25mm wg tabelki musze miec 2.0, po lesie się boje jeździc, ostatnio jak wieczorem jechałem to zaliczyłem glebe przez kłodę, miałem latarkę, ale to było za zakrętem, więc teraz sobie trochę po twardych drogach pojeżdze.

Race King 2.2 - opinie na forum trzeba poszukać(szybkosc/wytrzymalosc na scieranie/dobra przyczepnosc na asfalcie oraz terenie praktycznie kazdym suchym , Trzeba uwazac na kamienie badz co kolwiek innego  co moze na rozciąć ściankę boczną opony. To jej jedyny minus. Wersja drutowa ok 40 zł allegro warto sprawdzić:)

Kurcze chce wydać max 70zł, drobne na biurku leża i się kurzą, sam bilon. Przepraszam że wcześniej tego nie napisałem.

Kupiłem land criusiery, powinny przyjść w poniedziałek.

Można zamykać!

Big Bena kupię jako opony do 2 roweru więc będe miał porównanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...