Rufus111 Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Jakieś pół roku temu zakupiłem lampkę Sigma Pava i muszę przyznać że jest to fajna lampka, ładnie jasno świeci, akumulatorki też dobrze trzymają, tylko denerwuje mnie jeden mankament, tzn. ma krótki strumień świetlny, trzeba dość daleko ustawiać żeby oświetlał dłuższy odcinek drogi. I moje pytanie brzmi może miał ktoś porównanie pomiędzy lampką CatEye HL-EL540 a Sigma Pava. Chyba że ktoś jest w posiadaniu lampki CatEye HL-EL540 i mógłby zrobić doświadczenie ustawiając lampkę tak żeby np. oświetlała 1,5 m przed rowerem i zmierzyć jak daleko wtedy świeci przed rower.
Mod Team Puklus Napisano 7 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 7 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.