Mod Team IvanMTB Napisano 7 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 7 Stycznia 2014 Kłaniam, Czasu jeszcze nieco ale warto pomyśleć czy korzystając z tych 2 melonów Rodaków w UK i Eire nie skompletować Silnej Ekipy Pod Wezwaniem i nie zrobić Polskiego Zajazdu na tegoroczne Single Speed European Championship. Impreza odbywa się w ostani weeken kwietnia w Castlewellan w Irlandii Północnej Oficjalna Strona SSEC 2014 Castlewellan Niezaznajomieni z kultura jednobiegową mogliby pomyśleć że to kolejny rodzaj ściganckiego baunsu. Nic bardziej mylnego! Proponuje zapoznać się z relacją jaką udało mi się popełnić z SSEC 2013 w Katalonii. Relacja własna SSEC 2013 Catalunya St Gregori Znaleźliby się jacyś chętni? Szacunek... I.
kazafaza Napisano 9 Stycznia 2014 Napisano 9 Stycznia 2014 ...czas zatem pomyśleć o niani natenczas Pragnę impry sercem, łydą i korbą, oby tylko udało mi się to ogarnąć bez przeszkód na linii frontu domowego Don't count me in just yet, please POZDRo-:ver p.s.: na pociechę SSUK mam już zaklepany HA! Jak na tenczas mamy tyle samo zawodników wystawionych tamże co Gambia i USA Panie i panowie, pracujmy nad podniesieniem średniej!
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Stycznia 2014 Autor Mod Team Napisano 12 Stycznia 2014 Kłaniam, Ja startuję z Leicester i mam już transport zorganizowany aż do samego Castlewellan. Koleżkowie z klubu jadą we dwa vany i jednego kara... Moge podpytać czy mają jeszcze jedno miejsce na człekorower ale musiałbyś dotrzeć do Coventry skąd cała ekipa startuje. Opcjonalnie zorganizowałbym jakąś ekipę londyńską i rezerwował przeprawę promową z Liverka do Belfastu lub z Holyhead do Dublina... Albo rower w torbę/karton i przylecieć Szacunek... I.
buchar69 Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 myślę o auto stopie do Londynu, i potem coś dalej jak, ale to luźne plany na daleka przyszłość.
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Stycznia 2014 Autor Mod Team Napisano 19 Stycznia 2014 hehe... Dobry plan, ale widze jedno małe "ałała". Stopem z rowerem ? Szacunek... I.
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Mod Team Napisano 29 Kwietnia 2014 Kłaniam, Byłem, zjeździłem i jestem z powrotem Tekst relacji juz popełniony, zobaczymy jak szybko Riedaktory z Team29er powieszą go w sieci. Natenczas alboom zdjeciowy z rozmitymi komentami, czasem dwujęzycznymi https://picasaweb.google.com/sargar.macreeve/SSEC20142527042014 Enjoy folks! Szacunek... I.
Mod Team adamos Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2014 Na początek Big Sporo ciekawego sprzęta najechało w tym roku. Chyba nawet ciekawiej, niż w ubiegłym roku.Niemiecki bombowiec nurkujący rozyebał system! Retrotec, Dogma i ten Odbodowy Chińczyk (pamiętam go z poprzedniej edycji) też bardzo ciekawe.Dziękując za Koniaka, czekam na relację pisemną na portalu z kompleksem małej kiszki. PS 1. Ivan, też byłeś "Pretty Lady" w tych długich włosach. PS 2. siodła z Nipponu w drodze
Mod Team anarchy Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2014 ... a mnie po pierwszych ochach achach dobiło zdjęcie przeciętej parówy Oczywista, mógłbym mądrkować (po podobnym defekcie w Alpach)- bo jak się ma dętki i nici to można coś jeszcze podziałać, ale po zdjęciach z dnia następnego rozumim, że jakoś załagodziłeś defekt. mam nadzieję, że na wzdychach i samych achach się nie skończyło.Rowery - jak piszesz Adamos - dla samych rowerów warto by tam pojechać! A co dopiero ich właściciele. Sie działo! My tylko marzymy kiedy Paprykarz będzie wyglądał choć w 1/5 jak taka impreza...Kwestia tajemniczego przekazania organizacji (a było się za wczasu cieszyć?) tajemnicza jak miejsce Bursztynowej Komnaty.
Mod Team adamos Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2014 Kwestia tajemniczego przekazania organizacji (a było się za wczasu cieszyć?) tajemnicza jak miejsce Bursztynowej Komnaty. Hehe, no właśnie! Może Ivan wyjaśni coś w tej materii...No bo po jakiego grzyba te wszystkie starania, skoro zaraz po wygranej oddaje się prawo do organizacji kolejnej imprezy oponentowi? No chyba, że już ustalone, że za 2 lata to będzie Słowenia, ale wtedy nie będzie o co rywalizować w przyszłym roku.
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Maja 2014 Autor Mod Team Napisano 7 Maja 2014 Trochę trwało ale oto i relacja z SSEC 2014 na stronie Team29er Również słów kilka od Orgów Nawet załapałem sie ze swoim zdjęciem rozwodowym No i last but not least sorrewicz za się nieudzielanie ale właśnie kończe najbardziej Epicki Tydzień+ w Tyrce. So far 8 dniów non-toper i zaliczone prawie 100 godzin Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.