Skocz do zawartości

[Wyrobienie Formy] Czy to dobry czas.

spyker34

Rekomendowane odpowiedzi

Żaden ze mnie specjalista od treningu, ale ja to widzę z własnego doświadczenia tak - jeśli masz zamiar jeździć także wtedy, kiedy śnieg już spadnie, to czemu nie. Bo jeśli teraz się najeździsz, spadnie śnieg, 2 miesiące nie będziesz trenował to potem od nowa musisz budować formę, ale na pewno będzie łatwiej niż gdybyś nie jeździł wcale. Poza tym jeśli będziesz jeździć to musisz mieć świadomość, że szybciej osiągniesz szczyt i możesz się zajechać w połowie sezonu.

Witam. Zwracam się z takim pytaniem czy ten czas bez śniegu jest dobry na wyrobienie formy ? :)

Uważam, że koniunkcja gwiazd wyklucza obecnie JAKIKOLWIEK trening. Musisz poczekać aż Saturn wejdzie w fazę Merkurego, a i wtedy delikatnie - żeby nie naruszyć równowagi astropsychofizycznej i nie przeciągnąć struny wszechświata.

*uwielbiam pytania w stylu "czy warto się ruszać"?

Żaden ze mnie specjalista od treningu, ale ja to widzę z własnego doświadczenia tak - jeśli masz zamiar jeździć także wtedy, kiedy śnieg już spadnie, to czemu nie. Bo jeśli teraz się najeździsz, spadnie śnieg, 2 miesiące nie będziesz trenował to potem od nowa musisz budować formę, ale na pewno będzie łatwiej niż gdybyś nie jeździł wcale. Poza tym jeśli będziesz jeździć to musisz mieć świadomość, że szybciej osiągniesz szczyt i możesz się zajechać w połowie sezonu.

No to super. Akurat staram się jeździć w każdej wolnej chwili :). Z dystansami nie mam problemu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...