marf Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Cześć szukam ostatnio ochraniaczy na buty spd na temperatury mniej więcej 5-10C i nie bardzo mam pojęcie za czym się rozglądać. Sprawy nie ułatwia fakt używania butów w rozmiarze 48/49 (shimano). Jak na razie zwróciłem uwagę na http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/ochraniacze_na_buty_zimowe.html ale nie wiem czy nie będą za ciepłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMacko06 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 To ja moze sie wypowiem jako posiadacz takich. Generalnie odrazu odpowiadajac na pytanie przyznam ze na pewno sie sprawdza. Sam mam teraz okolo 7 stopni i jezdze. Tak naprawde te ochraniacze nie sa jakies rewelacyjne. na pewno to nie to samo co neoprenowe. Owszem chronia przed wiatrem itp. Ale ja mam je 1,5 misiaca i juz sa poprzecierane przy podeszwie. To sa takie ochraniacze maks na 1 sezon. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.