Skocz do zawartości

[rower] Hardrocx Stasis 2 Cambrium Carbonium

zinoo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Co myślicie o tym rowerze, planuję jeździć nim w średnio trudnym terenie leśnym i na stromych podjazdach? Czy te części będą sprawdzały się pod dużym obciążeniem? Rower był używany ok. 2 lata, ile zł może być teraz wart?

Specyfikacja:

Rama: STASIS 2 karbonowa

Amortyzator: RST F1RST Platinum

Manetki: Shimano Deore

Przerzutki (przód/tył) : Shimano XT/XT Shadow

Hamulce: Avid Juicy 3s

Korba: Shimano M542 Hollowtech 2

Kaseta: 9delt

Obręcze: Mavic X317

Piasty: Shimano M525

Opony: Kenda Kozmic Lite Kevlar

Waga: ok. 10,5 kg

77sv.jpg

di36.jpg

ehsu.jpg

ebew.jpg

y384.jpg

upop.jpg

• Mod Team
Napisano

To mało znana w Polsce marka ale pakują bardzo dobrze przemyślane i dobrane części, ich ramy są bardzo dobrej jakości, wiem można by rzec z praktyki bo posiadam jeden z ich wyrobów. Do terenu o jakim mówisz będzie pasował doskonale. Doprecyzuj co masz na myśli pisząc "pod dużym obciążeniem" ?

Myślę że warto go kupić za mniej więcej 2500zł

Napisano

To mało znana w Polsce marka ale pakują bardzo dobrze przemyślane i dobrane części, ich ramy są bardzo dobrej jakości, wiem można by rzec z praktyki bo posiadam jeden z ich wyrobów. Do terenu o jakim mówisz będzie pasował doskonale. Doprecyzuj co masz na myśli pisząc "pod dużym obciążeniem" ? Myślę że warto go kupić za mniej więcej 2500zł

Chodziło mi o obciążenie napędu podczas wjazdu na strome zbocze. Dzięki za konkretną odpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...