Skocz do zawartości

[buty] bontrager rl vs mavic rush

Wolf7707

Rekomendowane odpowiedzi

Powitać .Potrzebuje butki na ciepłe dni ,rozważam dwie opcje Bontrager rl lub Mavic rush.To o co walcze to sztywność i wentylacja Prosze użytkowników podanych modeli o opinie obecnie śmigam w Shimanoxc 50 n sztywność wmiare ale latem troche ciepło Dzięki za pomoc

• 2 tygodnie później...

Moje pierwsze i jedyne do tej pory buty - Bontrager. Wytrzymałe, przewiewne, sztywne, z dobrą regulacją (na każdą skarpete). Na zimne dni się nie nadają. Wygodne, dobrze mi się w nich chodzi w terenie, a i po betonie nie czuje dużego dyskomfortu. Łatwe w umyciu. Mają rzepy plus zapinke i wkrecane przednie kolce. Tworzywo na podeszwie jest dosyć wytrzymałe. Rozmiar jest w moim przypadku taki sam jak zwykłych butów.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Ja odnośnie produktów Bontragera mam zupełnie odmienne zdanie - mimo ich ergonmii i dopasowania do anatomii człowieka w moim przypadku są nieporozumieniem. Próbowałem wszystkie buty Bontiego do mtb i czuję się jakby pitbull zacisnął mi zęby na stopach :)

Buty te mają w zestawie (w Polsce chyba też) wkładki eSoles, które można dopasowaywać do kształtu stopy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...