Wolf7707 Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Powitać .Potrzebuje butki na ciepłe dni ,rozważam dwie opcje Bontrager rl lub Mavic rush.To o co walcze to sztywność i wentylacja Prosze użytkowników podanych modeli o opinie obecnie śmigam w Shimanoxc 50 n sztywność wmiare ale latem troche ciepło Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf7707 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 I co nikt nie śmiga w tych butach takie słabe czy takie niszowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Tutaj jedna Koleżanka wspomina, że jeździ w Rush'ach. Napisz do niej PW, to może Ci coś więcej napisze.Bontrager RL to już raczej rzadkość w Polsce. Jak radzisz sobie z angielskim, to poszukaj opini na innych forach (np. tutaj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf7707 Napisano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Dziękuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf7707 Napisano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam wybór padł na Bontragery.na razie są słabe warunki do testów trzeba poczekać do wiosny.Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne.Świetnie dopasowane wygodne no i sztywne.Reszta wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B00mer Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Moje pierwsze i jedyne do tej pory buty - Bontrager. Wytrzymałe, przewiewne, sztywne, z dobrą regulacją (na każdą skarpete). Na zimne dni się nie nadają. Wygodne, dobrze mi się w nich chodzi w terenie, a i po betonie nie czuje dużego dyskomfortu. Łatwe w umyciu. Mają rzepy plus zapinke i wkrecane przednie kolce. Tworzywo na podeszwie jest dosyć wytrzymałe. Rozmiar jest w moim przypadku taki sam jak zwykłych butów. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Ja odnośnie produktów Bontragera mam zupełnie odmienne zdanie - mimo ich ergonmii i dopasowania do anatomii człowieka w moim przypadku są nieporozumieniem. Próbowałem wszystkie buty Bontiego do mtb i czuję się jakby pitbull zacisnął mi zęby na stopach Buty te mają w zestawie (w Polsce chyba też) wkładki eSoles, które można dopasowaywać do kształtu stopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf7707 Napisano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 W tych jest wkładka inForm.Bontrager daje bezwarunkową gwarancje komfortu jak coś nie pasuje można oddać w ciągu 30 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.