MeNtOr Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mam następujący problem.Jestem normalnym bikerem,ale skoki nad krawężnikiem się przydają zwłaszcza przy szybszej jeździe .Czasami (rzadko) przy uniesieniu bika tylne koło uderza o krawężnik(mało podniesiony rower),Już 2 raz przez krawężnik muszę zmieniać dętkę ??????????? O co chodzi,Pa jest naprawdę niewielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Przydałoby się nauczyć podrzucac tylnie koło na krawężnik, a te przebicia to tzw. snake, może pomóc na to mocniejsze napompowanie opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Moze właśnie o to chodzi że jest niewielkie.Dętka może sie gwałtownie płaszczyć zachaczaczając o krawędzie obręczy i w ten sposób przebijać.Ja sam nie skacze chociaz tez czasami pod krawęznik sie zdarzy.Ale słyszałem że skaczący pompują na max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.