RemarSportPL Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Wydaje mi się,z espokojnei możesz czytać i śledzic na bieżąco artykuły na forum i posiadać taką "luźną wiedzę" odnośnie wielu spraw związnych z kolarstwem,dietą oraz treningiem. Nie widze sensu wydawania kasy osobno,nie jest to opłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Biblia to fajna książka ale ukierunkowana na trening kolarski i głównie przygotowanie szczytu formy na określone wyścigi w sezonie. Dla kogoś kto nie startuje w maratonach czy xco ta ksiażka niewiele wniesie. Lepiej pooglądać YT i stosować podstawowe ćwiczenia na rozwój siły i sprawności. Ale z drugiej strony Biblię kupiłem i znalazłem wiele przydatnych informacji oraz potwierdzenia tego o czym myślalem ale nie bylem pewny czy jest własciwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.