FigoiFago Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Planuję zakupić szorty rowerowe z wkładką. W oko wpadły mi takie z Decathlonu http://www.decathlon.pl/szorty-5-czarno-zielone-id_8237799.html Czy ktoś miał z nimi styczność? Czy w tej cenie można znaleźć coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Przejechałem w nich cały poprzedni sezon i zero zniszczeń, wkładka sprawdzała się na 100+ km polecam za tą kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Czy istnieje możliwość wypięcia wkładki? Jak pojemna jest boczna kieszeń? Można w niej umieścić telefon z ekranem 4,5"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wkładka jest wpinana na 3 guziki, tel wejdzie ale pojemnością kieszeń nie grzeszy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Wkładka jest na guziki, swoją drogą dość gruba i wygodna jak za tą cenę. U mnie przejeździły sezon i nie widać zniszczeń. Minusem jest tylko 1 kieszonka, na szczęście zapinana. Powinien wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Dziękuję za odpowiedzi. W tej chwili szorty nie są dostępne w żadnym sklepie Decathlona. Przed zakupem dobrze by było je "pomacać" Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matpog Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Szorty ok, ale wkładka słaba, poza tym strasznie ciepła. Wypinam i ubieram zawsze termoaktywne bokserki z wkładką. Zestaw idealny. Jeśli idzie o trwałość to polecam. Trochę szorowały po szutrze i kamyczkach i nadal trzymają się dzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Trafiłem jeszcze na te http://www.decathlon.pl/szorty-7-xc-czarno-nieb-id_8237888.html rozumiem, że te sprzedawane są bez wkładki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 tak, są bez wkładki( są pętelki do wpiecia), dwie kieszenia wg mnie pojemne (tel, chusteczki do jednej na luzie), mocne, jedne mam drugi sezon, w grudniu kupiłem drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No to teraz mam problem Kupiłeś wkładkę do nich? Jeżeli tak to jaką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 używam ich raczej jesień, zima( są wg mnie dosyć grube), na długie z papmersem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w tańszych szortach (pierwszy link) można po wypięciu włożyć inną wkładkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Można o ile znajdziesz taką na 3 guziki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 To na koniec jeżeli macie możliwość to proszę o wstawienie zdjęć wnętrza tańszych szortów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Kupiłem te szorty, jestem po kilku jazdach. Wypiąłem wkładkę i i założyłem pod długie spodnie. W obecnej chwili rewelacja. To moje pierwsze gacie z wkładką więc komfort jazdy bez porównania. Najważniejsza sprawa: tyłek już mnie tak nie boli, miałem trochę podrażniony i po każdej jeździe nie czułem się zbyt komfortowo. Teraz obędzie się bez maści na ból du... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beerman Napisano 17 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 te gacie z drugiego linku mozna wyhaczyć nawet za 49zł!!! Nie wiem czy we wszystkich sklepach ale ja w Szczawnie kupiłem bo żal nie wziąć za taką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.