FigoiFago Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Planuję zakupić szorty rowerowe z wkładką. W oko wpadły mi takie z Decathlonu http://www.decathlon.pl/szorty-5-czarno-zielone-id_8237799.html Czy ktoś miał z nimi styczność? Czy w tej cenie można znaleźć coś lepszego?
Yoschi Napisano 4 Stycznia 2014 Napisano 4 Stycznia 2014 Przejechałem w nich cały poprzedni sezon i zero zniszczeń, wkładka sprawdzała się na 100+ km polecam za tą kasę.
FigoiFago Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Napisano 4 Stycznia 2014 Czy istnieje możliwość wypięcia wkładki? Jak pojemna jest boczna kieszeń? Można w niej umieścić telefon z ekranem 4,5"?
Yoschi Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Wkładka jest wpinana na 3 guziki, tel wejdzie ale pojemnością kieszeń nie grzeszy ;-)
Schwefel Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Wkładka jest na guziki, swoją drogą dość gruba i wygodna jak za tą cenę. U mnie przejeździły sezon i nie widać zniszczeń. Minusem jest tylko 1 kieszonka, na szczęście zapinana. Powinien wejść.
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 Dziękuję za odpowiedzi. W tej chwili szorty nie są dostępne w żadnym sklepie Decathlona. Przed zakupem dobrze by było je "pomacać" Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
matpog Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 Szorty ok, ale wkładka słaba, poza tym strasznie ciepła. Wypinam i ubieram zawsze termoaktywne bokserki z wkładką. Zestaw idealny. Jeśli idzie o trwałość to polecam. Trochę szorowały po szutrze i kamyczkach i nadal trzymają się dzielnie.
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 Trafiłem jeszcze na te http://www.decathlon.pl/szorty-7-xc-czarno-nieb-id_8237888.html rozumiem, że te sprzedawane są bez wkładki?
drezyna Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 tak, są bez wkładki( są pętelki do wpiecia), dwie kieszenia wg mnie pojemne (tel, chusteczki do jednej na luzie), mocne, jedne mam drugi sezon, w grudniu kupiłem drugie
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 No to teraz mam problem Kupiłeś wkładkę do nich? Jeżeli tak to jaką?
drezyna Napisano 5 Stycznia 2014 Napisano 5 Stycznia 2014 używam ich raczej jesień, zima( są wg mnie dosyć grube), na długie z papmersem
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy w tańszych szortach (pierwszy link) można po wypięciu włożyć inną wkładkę?
FigoiFago Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Napisano 5 Stycznia 2014 To na koniec jeżeli macie możliwość to proszę o wstawienie zdjęć wnętrza tańszych szortów.
FigoiFago Napisano 20 Stycznia 2014 Autor Napisano 20 Stycznia 2014 Kupiłem te szorty, jestem po kilku jazdach. Wypiąłem wkładkę i i założyłem pod długie spodnie. W obecnej chwili rewelacja. To moje pierwsze gacie z wkładką więc komfort jazdy bez porównania. Najważniejsza sprawa: tyłek już mnie tak nie boli, miałem trochę podrażniony i po każdej jeździe nie czułem się zbyt komfortowo. Teraz obędzie się bez maści na ból du...
beerman Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 te gacie z drugiego linku mozna wyhaczyć nawet za 49zł!!! Nie wiem czy we wszystkich sklepach ale ja w Szczawnie kupiłem bo żal nie wziąć za taką cenę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.