KrossA7Wr Napisano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A kto powiedział że chce zamawiać zza granicy ? Ja chce mieć na amortyzator gwarancje a nie kupić zza granicy a później pałować się jak coś się stanie. Jeżeli bym chciał kupić coś nie z Polski to takie reby widziałem już dawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 A pisałeś że nie chcesz z zagranicy ? Tak przy okazji , to wszystko co na alle wystawiają w dobrych cenach sklepy internetowe , to w 99% pochodzi albo z rozbiórki albo zza zachodniej granicy. I gwarancja której Ci udzielają , to ich , a nie producenta ( czyli Harfa się na Ciebie wypnie po prostu,albo skasuje ) . I jak dla mnie większe szanse na załatwienie problemu masz z Niemcami , niż u nas . Ale to Twój wybór Pzdr M edit : za 1400 jest w bikestacji , może jeszcze coś urwiesz . Ale na gwarancję w harfie bym nie liczył http://www.bikestacja.pl/pl/catalog/product/view/id/28291/s/amortyzator-rock-shox-reba-rl-solo-air-26-100-pushloc-czarny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blader Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Witam, również zastanawiam się nad zakupem Epicona RLR X2 jednak w tym samym sklepie jest dostępny też Axon RLD 20 zł drożej i nie wiem czy nie byłby lepszą opcją do XC. Zamierzam w tym sezonie wskoczyć na wyższy poziom i wziąć udział w maratonie (totalnie amatorsko), poza tym jeżdżę po polach i lasach. Byłem już zdecydowany na Epicona, jednak czytałem w postach powyżej, ze Epicon jest obecnie reklamowany bardziej pod AM, jak to się ma w praktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quba88 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Z tymi Epiconami w AM to rzeczywiście racja, ale dopiero roczniki '14 wchodzą w tą sferę. Możesz spokojnie szukać poprzednich modeli w pełni przeznaczonych do XC z możliwością przestawienia skoku na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossA7Wr Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ja kupiłem Epicona X2. Miałem w ręku axona sprzedawca powiedział że to wiekowy amortyzator roczniki 2011. Fakt jest lżejszy o jakieś 150 gram od Epicona. Wcześniej jeździłem na Epiconie LOD 2011 teraz jak przejechałem się na X2 to powiem Ci że całkiem inna jazda, jest bardziej czuły. Zastanawiam się jeszcze nad wymianą oleju w nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 @KrossA7Wr, dzięki za opinie o tym X2. Rozwiała moje wątpliwości co do różnic w tłumiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrossA7Wr Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Spoko Spoko wkurzają mnie tylko naklejki na nim bo są złote w ogóle mam problem z naklejkami bo szukam też jakiś białych lub niebieskich na obręcze kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blader Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 activia.sgl.pl/cena/amortyzatory/przednie/suntour-epicon_amortyzator-suntour-epicon-rlr-x2-bialy-dysk/1129 Ten Epicon nie jest chyba z 2014r. więc prawdopodobnie się na niego zdecyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 @Up, to jest obecny model, a cena dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.