Skocz do zawartości

[składanie roweru] Pomoc przy wyborze komponentów budżet do 3000zł

tekl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam zaczynam składac rower,jakies prozycje,pomysły,porady?

rama:accent shannon

amortyzator:sentor swing

Napisano

witam zaczynam składac rower,jakies prozycje,pomysły,porady?

rama:accent shannon

amortyzator:sentor swing

tylko nówki sztuki!

Części używane czy nówki?

nówki sztuki

Napisano

Ja składałem niedawno rower na ramie accenta nordcapa. Koła i napęd kup ze sklepu lub zleć złożenie , napęd tj. kaseta i łańcuch też , ale reszte możesz spokojnie poszukać na allegro używanych. Mnie na osprzęcie xt wyniósł około 3200 zł. Jakbyś chciał porady to pisz na prv.

Napisano

to jest koło 28"?

jeżeli tak to chyba lepiej got. rower kupić

koło 28,jakies propozycje np co ?

Napisano

To koło 28" rządzi się jakąś inną fizyką, magią czy cenami niż koło 26"? Rama wybrana, widelec też, piasty mogą być te same co przy mniejszym kole, szprychy trochę dłuższe, pozostają tylko obręcze. A reszta może być z dowolnej parafii.

Podstawowe dwa pytania:

1. masz już jakikolwiek pomysł na rower?

2. posiadasz jakieś części, które jesteś w stanie przeszczepić/założyć do nowego roweru bez ponoszenia kosztów?

I pytanie dodatkowe:

3. jakie hamulce?

Napisano

napęd deore,przednia piasta z dynamem,hamulce VB . nie posiadam żadnych części robię dopiero kosztorys i dobieram części.

najbardziej zależy mi żeby mi na poradzie i doradzeniu:stery,kierownica,mostek,siodło,pedały.Wszystko w cenie zmieszczenia się w budżecie

dzięki i pozdrawiam!

To koło 28" rządzi się jakąś inną fizyką, magią czy cenami niż koło 26"? Rama wybrana, widelec też, piasty mogą być te same co przy mniejszym kole, szprychy trochę dłuższe, pozostają tylko obręcze. A reszta może być z dowolnej parafii.

Podstawowe dwa pytania:

1. masz już jakikolwiek pomysł na rower?

2. posiadasz jakieś części, które jesteś w stanie przeszczepić/założyć do nowego roweru bez ponoszenia kosztów?

I pytanie dodatkowe:

3. jakie hamulce?

napęd deore,przednia piasta z dynamem,hamulce VB . nie posiadam żadnych części robię dopiero kosztorys i dobieram części.

najbardziej zależy mi żeby mi na poradzie i doradzeniu:stery,kierownica,mostek,siodło,pedały.Wszystko w cenie zmieszczenia się w budżecie

dzięki i pozdrawiam!

Napisano

To jak chcesz zmieścic się w budżecie proponuję allegro oraz kilka innych serwisów oraz sklepów inernetowych tudzież stacjonarnych,uwielbiam zdania bez interpunkcji,miłego szukania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...