WzOrEk Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam, Kupuje amortyzator i chce wybrac miedzy: Tym XCR`em : http://rowerowy.com/sklep/czesci/amortyzatory/cross_county_marathon/prod/xcr_lo_r26 I mam do niego pytanie w opisie wypisane jest ze ma 100/120mm skoku Czyli ze ma jakas regulacje czy istnieje w dwoch wersjach? Oraz Raidon LOD : http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/amortyzatory-rowerowe/widelce-amortyzowane/p,amortyzator-raidon-lod-2011-sr-suntour,45846.html A teraz pytanie do tego raidona czy on jest powietrzny i ktory wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Pierwszy jest sprężynowy, a drugi powietrzny. Wziąłbym raczej Raidona. Jak i gdzie w Świdnicy jezdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WzOrEk Napisano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 W świdnicy nie jezdze bo nie ma gdzie. Po okolicach wedruje, ślęża, radunia, Kilka górek w mojej okolicy. Glownie zjezdzam z laskow bez zadnych dropow itp.same korzenie,żwir typowy las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ja jestem ze Świebodzic, ale jakbyś chciał pojeździć sobie po fajnych trasach, to w Wałbrzychu jest sporo ciekawych szlaków. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Odpowiedz jest oczywista czyli Raidon i to jeszcze w wersji z regulacją tłumienia odbicia. To najrozsądniejszy wybór jak się nie chce mieć typowego sprężyniaka a coś na powietrzu w niedużych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Działanie i waga, nawet bym się nie zastanawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi