diaglab Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Witam, od razu przejdę do rzeczy Panowie pękł mi widelec przedni w moim holendrze. Zastanawiam się, czy da radę pospawać widelec, czy niestety będe zmuszony kupić nowy.. Co do stali, nie wiem jaka to jest. Aczkolwiek widać ze, elementy są ze sobą lutowane. Jak uważacię da radę? Będzie to bezpieczne? Drugim moim pytaniem jest, jak dobrać długość widelca? Na co ma wpływ długość rury sterowej? Pytam się dlatego, że pęknięty widelec ma krótszą rurę sterową od tych w sprzedaży (okolo 2 cm)... Nie wiem dlaczego ale tak jest. Załączam zdjęcie. Pozdrawiam serdecznie
Fenthin Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.