kalisiek Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witam. tydzien temu zauważylem że mój uginacz przestał dzialac jak przedtem to znaczy wykorzystuje tylko ok 55% skoku (wczesniej ok 80% skoku) . rozebralem, nasmarowalem, zlozylem a problem nie miną. dzisiaj wyjąłem tlumik i zacząłem nim uginac i tylko ''wchodzi'' ok. 5cm. Mam wersje z manetka. czy to mozna zrobic zeby dzialalo normalnie, czy mam zbierac na nowy amor? To znaczy juz od dawna zbieram na nowy amor ale na razie chcem zeby ten jako tako chodzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Tłumik w moim XCR był nierozbieralny(pewnie uda się go rozebrać ale tylko w jedną stronę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 No ewidentnie tłumikowi coś dolega ... Można wymienić ale kosztuje dość dużo i to sie nie opłaca, chyba żeby znaleźć widelec po kraksie i wyjąć bebechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekk Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 Zawsze możesz postarać się go rozebrać, w momencie gdy się nie uda go złożyć kupić bebechy i przełożyć. Wiem po sobie, że jeżeli nie chce się tracić kasy można zrobić wszystko (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 25 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 (edytowane) XCR ma taki sam tłumik jak Raidon (ta sama konstrukcja, może inne wymiary), nic z tym nie zrobisz, a jeżeli zdecydujesz się kupić dawcę części to sprawdź najpierw ten drugi tłumik bo może być w takim samym stanie, tak się z nimi dzieje po pewnym czasie Edytowane 25 Lutego 2014 przez matkell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi