vitesse Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 witam mam wytarty karbonowy wozek od lancucha, jeszcze się trzyma, ale nie długo jak uzupelnic wytarcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 oddac do firmy ktora to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solo83 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Musiałbyś kupić żywicę epoksydową i mate węglową a to będą mega koszty. Nie wiem czy naprawa jest opłacalna. Ewentualnie wersja budżetowa czyli mata szklana i żywica poliestrowa ale to ciężej i mniej sztywno. Chyba lepiej nowego wózka poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Kupic off shelf karbonowy wozek? http://www.fibre-lyte.co.uk/fl/fl_cycles_carbon_gear_mech.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 przerzutka to sram force, trochę już zmeczona wiec nowy wozek finansowo wychodzi jak przerzutka w aktualnym stanie cos takiego znalazłem http://allegro.pl/zywica-poliestrowa-1kg-mata-szklana-300g-m2-1m2-i3812117511.html ewentualnie oddac do zakładu, ile taka naprawa może kosztowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 25 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Swego czasu były łatwo dostępne arkusze laminatu węglowego z którego można było zwyczajnie wyciąć sobie wózek, starczyło osadzić na klej epoksydowy albo żywicę tulejkę z gwintem i po bólu. Zakup mat i żywic na zrobienie jednego wózka ekonomicznie raczej średnio ma sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 a te arkusze gdzie sa dostepne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi