Mod Team Puklus Napisano 31 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Nie wiem czy było, ja nie zwróciłem na to uwagi: Piękny sprzęt, muszę przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Pełna profeska! Troche roboty miał, ale wyszło całkiem zacnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Wagi nie podają ale myślę ze lekki nie jest ... taki czołg można powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 W stodole pracuje ale ma więcej pojęcia niż nie jeden pseudo serwisant. Aż 40 warstw lakieru dobrze słyszałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Żeby ci rower nie zgnił ani ci "huba" nie wyrosła pod siodłem trzeba dobrze zabezpieczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Rynce opadaja i usza wiedna, sluchajac takich komentarzy. Przygruntowy poziom reporterski Skad ona wziela te 200,000zl?Pelna profeska bedzie, jak Pan Jozek osiagnie taki poziom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Daj mi zaplecze maszyny to ci taki wystrugam ale samemu zaprojektować w szopie i to jeszcze poskładać to troszkę inna bajka jednak Poza tym w tym wynalazku chyba nie ma drewnianego koła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Rynce opadaja i usza wiedna, sluchajac takich komentarzy. Przygruntowy poziom reporterski Skad ona wziela te 200,000zl? Może to jest jakiś trop: http://gadzetomania.pl/2012/10/04/thonet-kosmicznie-drogi-rower-ktory-wykonano-z-drewna Ale 40 warstw lakieru na każdej listewce? Choć z drugiej strony... tłumaczyłoby to, w jaki sposób 13 listewek!!! wystarczyło na całą ramę. Dla konstruktora brawa za chęci i wykonanie, niestety reportaż słabiutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 13 listewek bukowych, to przecież sklejka 18mm, co zresztą widać na filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 A od kiedy sklejki robi się z listewek? Widzę, że nie wyczułeś ironii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Skad ona wziela te 200,000zl? Może komuś się dwa zera gdzieś podziały i waluta... Ale w przypadku jednostkowej produkcji i bardzo wyszukanych materiałów jest to całkiem możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Zloto, platyna, wysadzane diamentami, a i owszem. Ale skrecane deszeczki srubkami i to w Polsce, to juz troche wieje sensacyjno-reporterska wiocha (bez obrazy dla braci z wiosek). Szacun dla Pana Jozia (Jozki gora) ale grzeja mnie takie TV komentarze. Zobacz jaki poziom prezentuje powyzsze Renovo, a ceny, prawie na polska kieszen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Przyznam, że ceny Renovo są naprawdę dobre. Co do Józka... No cóż. Podejrzewam, że losowo wybrany rowerzysta lepiej by tego nie zrobił, więc tyle o ile szacun... "To jest miś na miarę naszych możliwości. My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz miś, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.