mono Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Jakoże przyszło mi wymienić klocki w moim Avidzie, chce dobrać lepsze klocki - zastanwiam się nad dwiema w/w firmami. Które będą lepsze ? Oba produkty są w identycznym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 polecam Jagwire szufladkowe srebrne z czarnymi wkladkami a jak zajedziesz te wkladki to kup model BBB za 25zł czarne za 2 koła taki zestaw ujezdzalem dobre 3 lata-w komplety Jagwireow(szybko znikaja ale super dzialaja)a potem sprzedawca polecil mi BBB i takie 2 komplety zajechalem ktore wytrzymywaly naprawde dlugo choc nieco mniejsza sile mialy ale jak dla mnie i tak wystarczajaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oktanek Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 a co sądzicie o klockach author ABS-3CC ?? http://www.velo.com.pl/author/authorczesci_006.htm dobrze wygladaja mial ktos z nimi stycznosc?? jaka sila i jak ze scieralnoscia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Oktanek - mówimy o klockach to hamulca tarczowego :/ Chyba kiepsko to zaznaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oktanek Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Oktanek - mówimy o klockach to hamulca tarczowego :/ Chyba kiepsko to zaznaczyłem a to psikus to juz sie nie wtrącam bo na temat klocków do tarczówek to zielony jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 mono - Przepominam, że w tematach nie używamy drukowanych liter !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja tez o zwyklych klockach mowilem...a tarczowe to dopiero co wczoraj przykrecilem weic tez nic nie mowie na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mono Napisano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Sorry za zamiesznie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.