Darex95 Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Siemka Od razu powiem, że dużo czytałam o ZOOMach. Są okropne itp itd. Chodzi o to, że mam Deltę Trend 301, która traktowana jest jak nie jeden XC albo nawet jeszcze ostrzej. Rower to znosi (o ile dokręca mu się śrubki), ale moje nadgarstki nie. Amor miałby wytrzymać sezon, może dwa... Planuję kupno nowego roweru, ale do tego czasu muszę dotrwać jak najmniejszym kosztem. Nie musi super wszystkiego przyjmować. Ma tylko łagodzić korzenie, kamyki i krawężniki. Budżet mam poniżej 100zł, poza tym tylko ZOOM pasuje do mojego steru (25,4 mm). ZOOM da radę? PozdroDarex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 A może przeserwisuj tego co masz? Wszystko wyczść, daj nowy smar i bedzie lepiej, możesz go nawet zalać olejem, jak uszczelnisz śruby na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 ZOOM da radę? Nie da rady! I nic innego w tej cenie też nie. Jedynie XCR jest najtańszym rozwiązaniem, żeby Ci pomogło. Możesz poszukać skatowanego XCR'a z luzami i będzie dużo lepiej działał niż ZOOM nowy. Zalejesz olejem i podziała. Mogę Ci nawet za jakiś miesiąc sprzedać swojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darex95 Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 A może przeserwisuj tego co masz? Wszystko wyczść, daj nowy smar i bedzie lepiej, możesz go nawet zalać olejem, jak uszczelnisz śruby na dole. Ja mam sztywny widelec X) Nie ma co serwisować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarper Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Kurde sorka nie zobaczyłem co to za model, ostatio sprzedałem xcm z manetką 2012 za 100zł, wiec znajdziesz cos do sb na rure 1cal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.