Skocz do zawartości

[serwis rowerowy] pomysł na nazwę :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

"Krzywe Koło"

A tak na marginesie, Tytusa, Romka i A'Tomka ktoś tu jeszcze pamięta? Oni mieli swoją wypożyczalnię rowerów "Welodrom", a później Spółdzielnię "Odnawianko" :)

IMG_4799.jpg
tytus.jpg

Napisano

Dziękuję bardzo wszystkim za propozycje :)

Takiego odzewu naprawdę się nie spodziewałem , i powiem szczerze że jesteście pomysłowi i że sam nie wpadłbym nawet chyba na żaden z pomysłów które mi podsuneliście :)

Mam już swoje wybrane typy

"pit stop"

"totalna korba"

"sicher" - bardzo mi się podoba myślałem już o tym wcześniej tyle że nie wiem czy będzie to dobrze zrozumiane

"cykloterapia"

Aha - padło jedno pytanie pt. "Co w zamian za wymyślenie nazwy"...... No  więc ja  ze swojej strony mogę  wszystkim użytkownikom FORUM ROWEROWEGO.ORG zaproponować służenie radą,pomocą i narzędziami potrzebnymi w naprawie roweru , gdy tylko znajdą się w takiej potrzebie i oczywiście będą przebywać w mojej okolicy :)

Oczywiście nieodpłatnie :)

Napisano

to ja dorzuce: Fertig, pozostając w gwarowych klimatach. To wszyscy dobrze zrozumieją ;)

Dziękuję bardzo wszystkim za propozycje :)

Takiego odzewu naprawdę się nie spodziewałem , i powiem szczerze że jesteście pomysłowi i że sam nie wpadłbym nawet chyba na żaden z pomysłów które mi podsuneliście :)

Mam już swoje wybrane typy

"pit stop"

"totalna korba"

"sicher" - bardzo mi się podoba myślałem już o tym wcześniej tyle że nie wiem czy będzie to dobrze zrozumiane

"cykloterapia"

Napisano

A w jakim mieście będzie ten wspaniały serwis?

Odpowiadam na pytanie kolegi - sklep oraz serwis będzie w Nowej Rudzie. Jest to 100 km na południe od Wrocławia, jakieś 10 km od czeskiej granicy ,niedaleko miejscowości o nazwie Kłodzko. Prawie że serce  Gór Stołowych ;)

Dużo ładnych szlaków rowerowych....

• Mod Team
Napisano

Heh mój brat pracuje w nowe rudzie :P ja niestety mam daaaaaleko. Ale zarzucam nazwę :D heh

"pod rozbrykanym cyklista/kolarzem" :D

Napisano

"Impulsywno-kompulsywny serwis rowerwy"

"Z miłości do pedałów"

"M jak rower"

Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka

Napisano

tak zapytam z ciekawości, czy masz biznes plan na temat zapotrzebowania na takowy serwis w Nowej Rudzie? Co z miesiącami zimowymi?

Chodzi mi o to ze np we Wrocławiu jest np spory sklep ProBike, który zimą zamiera, części w większości brak, itp. A co dopiero w mniejszym mieście?

Napisano

"dziurawa guma"

"rowerowa stajnia"

"czarnoksiężnik z imbusem"

"rozdziewiczanie rowerów"

"zaczarowana zębatka"

"sex shop dla Twojego roweru"

Napisano

grzmot nowej szprychy

postrach pit stopowy

starte szprychy

przyśpieszanie siodełek/przerzutek etc.

spowalniacz rdzy

u nas bród koroduje szybciej niżzmieniamy oponę

rowerowy achilles

serwis lowelowy

"Rowerzysto! Nie oglądaj się na nazwę, tylko chyżo pomykaj do naszej rowerolandi"

ceny niższe niż suport

markowa naprawa

autoryzowana obróbka powypadkowa rowerów o standardowej geometrii

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...