Mod Team adamos Napisano 30 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2013 "Krzywe Koło" A tak na marginesie, Tytusa, Romka i A'Tomka ktoś tu jeszcze pamięta? Oni mieli swoją wypożyczalnię rowerów "Welodrom", a później Spółdzielnię "Odnawianko"
bzyko Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Serwis rowerowy "Jednym śladem" i w tle rowerowe kółko, co by nie mylić z motocyklami. ...albo "Totalna cykloza"
damianEr Napisano 30 Grudnia 2013 Autor Napisano 30 Grudnia 2013 Dziękuję bardzo wszystkim za propozycje Takiego odzewu naprawdę się nie spodziewałem , i powiem szczerze że jesteście pomysłowi i że sam nie wpadłbym nawet chyba na żaden z pomysłów które mi podsuneliście Mam już swoje wybrane typy "pit stop" "totalna korba" "sicher" - bardzo mi się podoba myślałem już o tym wcześniej tyle że nie wiem czy będzie to dobrze zrozumiane "cykloterapia" Aha - padło jedno pytanie pt. "Co w zamian za wymyślenie nazwy"...... No więc ja ze swojej strony mogę wszystkim użytkownikom FORUM ROWEROWEGO.ORG zaproponować służenie radą,pomocą i narzędziami potrzebnymi w naprawie roweru , gdy tylko znajdą się w takiej potrzebie i oczywiście będą przebywać w mojej okolicy Oczywiście nieodpłatnie
Scarper Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 A w jakim mieście będzie ten wspaniały serwis?
Mod Team Puklus Napisano 30 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 30 Grudnia 2013 Dmuchany amorek heh ... choć nazwa myślę powinna byc stonowana bo co niektórzy będą omijać szerokim łukiem
pietia79 Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 to ja dorzuce: Fertig, pozostając w gwarowych klimatach. To wszyscy dobrze zrozumieją Dziękuję bardzo wszystkim za propozycje Takiego odzewu naprawdę się nie spodziewałem , i powiem szczerze że jesteście pomysłowi i że sam nie wpadłbym nawet chyba na żaden z pomysłów które mi podsuneliście Mam już swoje wybrane typy "pit stop" "totalna korba" "sicher" - bardzo mi się podoba myślałem już o tym wcześniej tyle że nie wiem czy będzie to dobrze zrozumiane "cykloterapia"
ugupu Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 "Pod pedałami" "Kwadratura koła" "Trzy szprychy" "Pietia... I jedziesz dalej"
APoCo Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 "pod krzywym kołem" Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
damianEr Napisano 31 Grudnia 2013 Autor Napisano 31 Grudnia 2013 A w jakim mieście będzie ten wspaniały serwis? Odpowiadam na pytanie kolegi - sklep oraz serwis będzie w Nowej Rudzie. Jest to 100 km na południe od Wrocławia, jakieś 10 km od czeskiej granicy ,niedaleko miejscowości o nazwie Kłodzko. Prawie że serce Gór Stołowych Dużo ładnych szlaków rowerowych....
Mod Team Puklus Napisano 31 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 31 Grudnia 2013 Heh mój brat pracuje w nowe rudzie ja niestety mam daaaaaleko. Ale zarzucam nazwę heh "pod rozbrykanym cyklista/kolarzem"
Tofi Napisano 31 Grudnia 2013 Napisano 31 Grudnia 2013 "Impulsywno-kompulsywny serwis rowerwy" "Z miłości do pedałów" "M jak rower" Wysłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T przy użyciu Tapatalka
OrzelPiotr Napisano 2 Stycznia 2014 Napisano 2 Stycznia 2014 Bardziej medycznie Klinika roweru. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
damianEr Napisano 2 Stycznia 2014 Autor Napisano 2 Stycznia 2014 Dobre ! Bardzo mi się podoba "rowerolog"
kpinek Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 Pozostacjąc w klimatach rowerowych: Doktor Szprycha ;-) Chociaż już jest jeden taki w Jarocinie..
wojtas7 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 tak zapytam z ciekawości, czy masz biznes plan na temat zapotrzebowania na takowy serwis w Nowej Rudzie? Co z miesiącami zimowymi? Chodzi mi o to ze np we Wrocławiu jest np spory sklep ProBike, który zimą zamiera, części w większości brak, itp. A co dopiero w mniejszym mieście?
BajkowiecxD Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 serwis rowerowy "naciągnieta szprycha" przepraszam musialem xd
Mathiu Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 "dziurawa guma""rowerowa stajnia""czarnoksiężnik z imbusem""rozdziewiczanie rowerów""zaczarowana zębatka""sex shop dla Twojego roweru"
rowerek12 Napisano 3 Stycznia 2014 Napisano 3 Stycznia 2014 grzmot nowej szprychy postrach pit stopowy starte szprychy przyśpieszanie siodełek/przerzutek etc. spowalniacz rdzy u nas bród koroduje szybciej niżzmieniamy oponę rowerowy achilles serwis lowelowy "Rowerzysto! Nie oglądaj się na nazwę, tylko chyżo pomykaj do naszej rowerolandi" ceny niższe niż suport markowa naprawa autoryzowana obróbka powypadkowa rowerów o standardowej geometrii
wielotryb Napisano 18 Stycznia 2014 Napisano 18 Stycznia 2014 dr. Dętka doktor szprycha, znachor rowerowy, rower jak talala
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.