marcinowozniako Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Witam!! Przymierzam się do kupna nowych opon do swojego roweru. Moim głównym faworytem jest Race king 2.2, ponieważ chce oponkę która będzie miała bardzo małe opory toczenia, oraz będzie się nią dało wjechać w łagodny teren bez problemu, tzn las, korzenie, piasek, nieduży, (wielkopolska). Chciałem kupić jutro RK 2.2 ale jeszcze się upewnie czy to aby na pewno dobry wybór. Martwią mnie trochę te cienkie ścianki boczne, ale tutaj to też zależy od jazdy. Saguro też wchodzi w gre aczkolwiek tutaj są większe opory, i agresywniejszy bierznik co nada się na trudniejszy teren. Ogólnie w głowie mam taki pomysł, aby kupić 2x Rk2.2 i dokupić na przód inną oponę która będzie miała agresywniejszy bierznik, zakładałbym ją na trudniejszy teren. I tutaj chodzi mi po głowie Saguro 2.2 i X king. Która będzie lepsza? I ostatnie moje pytanie. Czy Racekinga brać w wersji 2.0 czy 2.2? Czy czuć różnice na asfalcie pomiędzy 2.0 a 2.2? Generalnie bardziej się skłaniam ku wersji 2.2 ale chce się upewnić.
Schwefel Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.