Jermak Napisano 4 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Witam ja nowy na forum Moze ktos chetny Mtb okolice Stratford Londyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek38 Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Witam serdecznie fanów kolarstwa!!! Szukam osób zainteresowanych kolarstwem, chcących trenować przełaj, kolarstwo górskie czy też szosę . Mieszkam w Londynie w okolicach Northolt greenford,Perivale.Treningi będą odbywać też w tych okolicach 2/3 razy w tygodniu w godzinach wieczornych w zależności od czasu bo wiadomo że każdy z nas ma jakieś obowiązki pracę, rodziny itp.Osoby zainteresowanie proszę o kontakt SMS-y na 07727173355 lub e-mail rorbachjacek@op.pl Pozdrawiam serdecznie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Witam.Cholera daleko ja na Leytonston ale moze jakis weekend kiedys sie uda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek38 Napisano 24 Września 2018 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 3 minuty temu, Jermak napisał: Witam.Cholera daleko ja na Leytonston ale moze jakis weekend kiedys sie uda Pozdrawiam 10 godzin temu, Jacek38 napisał: Witam serdecznie fanów kolarstwa!!! Szukam osób zainteresowanych kolarstwem, chcących trenować przełaj, kolarstwo górskie czy też szosę . Mieszkam w Londynie w okolicach Northolt greenford,Perivale.Treningi będą odbywać też w tych okolicach 2/3 razy w tygodniu w godzinach wieczornych w zależności od czasu bo wiadomo że każdy z nas ma jakieś obowiązki pracę, rodziny itp.Osoby zainteresowanie proszę o kontakt SMS-y na 07727173355 lub e-mail rorbachjacek@op.pl Pozdrawiam serdecznie Jacek Witam serdecznie fanów kolarstwa!!! Szukam osób zainteresowanych kolarstwem, chcących trenować przełaj, kolarstwo górskie czy też szosę . Mieszkam w Londynie w okolicach Northolt greenford,Perivale.Treningi będą odbywać też w tych okolicach 2/3 razy w tygodniu w godzinach wieczornych w zależności od czasu bo wiadomo że każdy z nas ma jakieś obowiązki pracę, rodziny itp.Osoby zainteresowanie proszę o kontakt SMS-y na 07727173355 lub e-mail rorbachjacek@op.pl Pozdrawiam serdecznie Jacek Było by super bo weekend bez roweru to weekend stracony. Pozdrawiam serdecznie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woronek Napisano 9 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2019 W dniu 14.12.2015 o 12:50, m1x3r3k napisał: 1415chris wkoncu udało mi się wybrać. musze ci bardzo podziękować naprawdę fajna lokalizacja. Cześć kolego. Mam pytanie jeździsz jeszcze ??? Właśnie mieszkam koło epping forest i szukam chętnego do pojeżdżawki W dniu 5.08.2016 o 19:27, azudem napisał: Na miasteczku olimpijskim na Stratford jest spoko, kilkukilometrowa trasa MTB (i kilka innych). Ktos chetny na MTB? Ja jak najbardziej. Możemy się umówić na pojeżdżawke W dniu 4.02.2018 o 18:24, Jermak napisał: Witam ja nowy na forum Moze ktos chetny Mtb okolice Stratford Londyn W dniu 4.02.2018 o 18:24, Jermak napisał: Witam ja nowy na forum Moze ktos chetny Mtb okolice Stratford Londyn Hej kolego. Ja bardzo chętnie pojeżdżę. Mieszkam na Waltham Cross tu tez są fajne trasy, ale dobre są na epping forest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 Witam. Mieszkam po przeciwnej stronie Londynu, Surrey. A i na mtb jezdze teraz bardzo zadko, glownie szosa. Jak bedziesz mial mozliwosc zrobienia calodniowego wypadu, to wybierz sie w okolice Leith Hill, mekka mtb. Z London Bridge do Dorking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woronek Napisano 10 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2019 21 godzin temu, woronek napisał: Cześć kolego. Mam pytanie jeździsz jeszcze ??? Właśnie mieszkam koło epping forest i szukam chętnego do pojeżdżawki Ja jak najbardziej. Możemy się umówić na pojeżdżawke Hej kolego. Ja bardzo chętnie pojeżdżę. Mieszkam na Waltham Cross tu tez są fajne trasy, ale dobre są na epping forest. Widzę na mapie to druga strona Londynu. Ale dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 12 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Wybiera sie ktos na London-Brighton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 13 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Czemu ma służyć to twierdzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 14 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2019 W dniu 13.02.2019 o 09:05, Poochaty napisał: Czemu ma służyć to twierdzenie? O co chodzi kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 No właśnie nie wiem o co chodzi. Rzuciłeś w eter, że ktoś się wybiera na London - Brighton, ale po co to rzuciłeś, to nie wiem. Ani nie wiadomo o kogo chodzi, ani nie wiadomo o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 Charytatywna impreza organizowana od lat https://www.bhf.org.uk/how-you-can-help/events/bike-rides/london-to-brighton-bike-ride-2019 Powinienes wiedziec jak tu mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woronek Napisano 15 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2019 13 minut temu, Jermak napisał: Charytatywna impreza organizowana od lat https://www.bhf.org.uk/how-you-can-help/events/bike-rides/london-to-brighton-bike-ride-2019 Powinienes wiedziec jak tu mieszkasz Czesc. Będziesz tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 26 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Tak ja juz sie zapisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woronek Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Fajnie. Powiedz mi na jakim bajku jedzies?? Na szosie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 (edytowane) W dniu 01.03.2019 o 20:49, woronek napisał: Fajnie. Powiedz mi na jakim bajku jedzies?? Na szosie ??? Na treku excaliber 9 29 Opony tylko zamieniam na cos bardziej na szose Edytowane 5 Marca 2019 przez Jermak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woronek Napisano 5 Marca 2019 Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Zastanawiam czy nie wybrać się. Tez musialbym zmienić opony jakieś na szose. Z chęcią pokręciłam trochę km. A jak wracasz z powrotem ?? To wyjazd z londka jest nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Witam. Jest opcja z autobusem z powrotem.W zeszlym roku to bylo 27funtow.Zaczyna sie to w parku w Croydon (jesli sie nie myle)I tam tez odstawi Cie autobus.Pozniej jeszcze trzeba z Croydon do chaty rowerem Wiec pare kilometrow mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woronek Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 W dniu 2.04.2017 o 17:51, miuosh napisał: Witam, odgrzewam temat. Są chętni do wspólnej jazdy ? Londyn i okolice. Pozdrawiam Szosa ??? Mtb ??? Teraz, Jermak napisał: Witam. Jest opcja z autobusem z powrotem.W zeszlym roku to bylo 27funtow.Zaczyna sie to w parku w Croydon (jesli sie nie myle)I tam tez odstawi Cie autobus.Pozniej jeszcze trzeba z Croydon do chaty rowerem Wiec pare kilometrow mozna zrobic Teraz, Jermak napisał: Witam. Jest opcja z autobusem z powrotem.W zeszlym roku to bylo 27funtow.Zaczyna sie to w parku w Croydon (jesli sie nie myle)I tam tez odstawi Cie autobus.Pozniej jeszcze trzeba z Croydon do chaty rowerem Wiec pare kilometrow mozna zrobic Ze strony wyczytałem ze startują z Clapham Common do daleko od croydon. A z brighton można wrócić pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Masz racje Clapham common ale tego dnia pociagiem nie da rady Wiem bo tak bylo w zeszlym roku Bylo nas okolo 15tys wiec pociag odpada Jak sie zapiszesz dostaniesz od fundacji wszystkie informacje Ja na razie mam odnosnie zbierania pieniedzy na numer jeszcze czekam https://www.bhf.org.uk/londontobrighton/video?irwchannel=659&irwtoken=b4a3541eff6d3d6286973cb19ab9ebc4 to z zeszlego roku Taki filmik dostaje kazdy uczestnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Marca 2019 Udostępnij Napisano 6 Marca 2019 Jak widac Ditchling Beacon pokonal wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jermak Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 Masz racje,pod sam koniec takie wzniesienie ale zabawa przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi