oSAend Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Witam, poszukuje ludzi chętnych do wspólnej jazdy [teren, asfalt]. Obecnie posiadam tylko rower MTB, kondycja średnia. Mieszkam na Stratford, Forest Gate E7 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oSAend Napisano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Coś brak chętnych... Trzeba śmigać samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1nd3rr Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja jestem z Londynu, mieszkam na Hounslow można się kiedyś zgadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oSAend Napisano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Hej, no trochę mnie tutaj nie było... Chwilowo bez roweru... Ale jak już ogarnę na pewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1nd3rr Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Spoko ja akurat zamówiłem sobie typowa asfaltówkę i czekam na nią jak pisałem wyżej mieszkam w Londynie na Hounslow jak jest ładna pogoda to w Niedziele wybieram się zawsze pojeździć po Richmond Parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Wsiadźcie kołpaki w ciaponga i podskocznie do Leicester. Obwiozę Was po lokalnych kszokach. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oSAend Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Siemanko! W końcu posiadam rower!!! Jest to szosóweczka CARRERA VIRTUOSO 2012. Rower kupiłem od miłej Angielki! Na dzień dobry 15 mil. Dałem radę, ale po dłuższej przerwie czuję ten przejazd. Na dniach regulacje, smarowania i będę śmigał nim do pracy, a spory mam kawałek... To jak już się ogarnę to może jakieś wspólne jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k1nd3rr Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wsiadźcie kołpaki w ciaponga i podskocznie do Leicester. Obwiozę Was po lokalnych kszokach. Szacunek... I. No na razie się nie zapuszczam tak daleko no ale kiedyś kto wie może sie uda jakaś podróż zorganizować Siemanko! W końcu posiadam rower!!! Jest to szosóweczka CARRERA VIRTUOSO 2012. Rower kupiłem od miłej Angielki! Na dzień dobry 15 mil. Dałem radę, ale po dłuższej przerwie czuję ten przejazd. Na dniach regulacje, smarowania i będę śmigał nim do pracy, a spory mam kawałek... To jak już się ogarnę to może jakieś wspólne jazdy? No to fajnie ja też mam nowy rower "Moser 111 105" też jeżdżę rowerem do pracy co prawda blisko bo w jedną stronę 11.5 km no ale jeżdżę codziennie no i kiedy tylko mogę to w nd jakąś trasę więc można się zgadać kiedyś byle każdemu pasowało z chęcią z kimś pojeżdżę a nie tak sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelos Napisano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Hej, mieszkam w Kensal Rise NW6, jeżdżę na rowerze szosowym, może ktoś by chciał pojeździć w weekend? Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez gelos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1984 Napisano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Szukam chętnych z poludniowego londynu (Mitcham, tooting, croydon i innych dzielnic)na wycieczki rowerowe po surrey, dorking, gilford itd tylko w weekendy nawigacja i wybor tras do ustalenia. chetnych zapraszam na prv, mozliwe starty w eventach . Teraz kolejny event bedzie w dorking 17 maja 49/70 lub 100 mil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fackundo Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 No na razie się nie zapuszczam tak daleko no ale kiedyś kto wie może sie uda jakaś podróż zorganizować No to fajnie ja też mam nowy rower "Moser 111 105" też jeżdżę rowerem do pracy co prawda blisko bo w jedną stronę 11.5 km no ale jeżdżę codziennie no i kiedy tylko mogę to w nd jakąś trasę więc można się zgadać kiedyś byle każdemu pasowało z chęcią z kimś pojeżdżę a nie tak sam Witam wszystkich, mieszkam w północno-zachodniej częsci Londynu, chętnie zabiorę się do jakiegoś peletonu. Bywam często w Richmond Park i okolicach. Czas na jazdę to głównie sobota. Rower MTB więc preferuję teren ale nie koniecznie. Czekam na kontakt. Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oSAend Napisano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Siemanko, ja ten tydzień na urlopie więc jeśli ktoś ma czas zapraszam na przejażdżkę... Jutro mam w planach przejechać się do Southend on Sea. Powrót pociągiem lub rowerem w zależności od sił, a trochę nie jeździłem. Znacie dobre mapy rowerowe online? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Witam Przyłaczę się do tematu mieszkam na Leyton e10. w sumie to moj początek w UK więc nie znam tras a z chęcia pojezdził bym z kimś kto zna jakieś fajne trasy, jeżdzę na MTB Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Najbliżej do w miarę fajnej miejscówki masz Epping Forest, trochę pagórków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ok na pewno sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 1415chris wkoncu udało mi się wybrać. musze ci bardzo podziękować naprawdę fajna lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Ciesze sie, ze sie podobalo. Propozycja na weekendowy dzien, to wypad do Surrey. Mozna sobie niezle pojezdzic pomiedzy Dorking a Guilford. To juz zupelnie inna bajk w porownaniu do Epping Forest. Pociagiem z Waterloo do Guildford, ok 35min, szybkim polaczeniem. Ze stacji w Guildford to juz kilka machniec pedalami i jestes poza miastem w lokalnych gorkach (wagorzach). Mozna pobujac sie w poblizu Guildford i stad wrocic lub przejechac sie do Dorking i powrot pociagiem do Londynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m1x3r3k Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Co masz na myśli mówiąc inna bajka niż eppig? Bo ja mam skręcona kostkę i w eppig jak się zaczęło błoto to nie sprawiało mi to przyjemnośći szczególnie kiedy musiałem się szybko wypiąć z SPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domz Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Ktos z Watford, Bushey ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azudem Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Na miasteczku olimpijskim na Stratford jest spoko, kilkukilometrowa trasa MTB (i kilka innych). Ktos chetny na MTB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ck400 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 w sumie to chęci są ale wiekszość z nas zasuwa i ja też (praca znaczy). kiedyś na pewno warto by zorganizwać zgrupkę w uk polskich kolarzy w uk.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miuosh Napisano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Witam, odgrzewam temat. Są chętni do wspólnej jazdy ? Londyn i okolice. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Dry Napisano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 @@miuosh, Info na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Ktoś chętny pobujać się w Szkockim Livingston i okolicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Wolverhampton/Walsall/Birmingham pólnocne rejony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi