tomiZGL Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Posiadam Sida xc z 2001roku w wersji hydra air golenie 28mm. Okazyjnie zakupiłem blokadę i tu pojawia się problem ze znalezieniem serwisówki. Znalazłem do wersji widelca, którą posiadam obecnie, ale nie do widelca z blokadą. Nie mam pojęcia jaką ilością oleju go zalać... czy taką samą jak w wersji bez blokady? Cytuj
Mod Team Maniak Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Co do dokładnie za blokada? Od jakiego modelu? LINK do manuala - strona 28, to znalazłeś? Normalnie lejesz 100ml do prawej lagi oleju 15wt (5 i 10wt opcjonalnie), do lewej 10ml red-ruma - rozumiem że tak jest u ciebie obecnie? W przypadku wersji z blokadą (jeśli była oryginalnie przewidziana w tym modelu), prawdopodobnie robi się tak samo jeśli producent nie zaznaczył innej opcji. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Maniak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi