tomiZGL Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Posiadam Sida xc z 2001roku w wersji hydra air golenie 28mm. Okazyjnie zakupiłem blokadę i tu pojawia się problem ze znalezieniem serwisówki. Znalazłem do wersji widelca, którą posiadam obecnie, ale nie do widelca z blokadą. Nie mam pojęcia jaką ilością oleju go zalać... czy taką samą jak w wersji bez blokady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 22 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Co do dokładnie za blokada? Od jakiego modelu? LINK do manuala - strona 28, to znalazłeś? Normalnie lejesz 100ml do prawej lagi oleju 15wt (5 i 10wt opcjonalnie), do lewej 10ml red-ruma - rozumiem że tak jest u ciebie obecnie? W przypadku wersji z blokadą (jeśli była oryginalnie przewidziana w tym modelu), prawdopodobnie robi się tak samo jeśli producent nie zaznaczył innej opcji. Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Maniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi