dominik0987 Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Witam, mam pytanie do grona rowerzystów z małopolski dokładnie okolice Krk, Myślenic wiem, że jeszcze jest czas ale chciałem zapytać o zawody w kolarstwie górskim takie dla amatorów w wyżej podanej okolicy, szukałem ale nic nie znalazłem więc wpadłem na pomysł żeby tu napisać może ktoś się orientuje gdzie i miej więcej kiedy są. Gdzie ich szukać? Jeżeli wiecie coś dajcie znać
provid Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Nie jestem z małopolski ani okolic ale problemów ze znalezieniem nie było. Co prawda kalendarz na 2013 al podejrzewam, że w przyszłym roku za dużo się nie zmieni. 12/05 Cyklokarpaty.pl Maraton Wojnicz Cyklokarpaty.pl małopolskie 12/05 Puchar Szlaku Solnego XC Gołkowice k, Wieliczki UKS Podwilk małopolskie 18/05 Skandia Maraton Maraton Kraków Lang Team małopolskie 19/05 Family Cup XC Olkusz Family Cup małopolskie 25/05 Maraton Kellys Podhalański Maraton Kluszkowce Cyklokarpaty.pl małopolskie 26/05 AZS MTB Cup XC Kluszkowce AZS małopolskie 09/06 Puchar Szlaku Solnego XC Spytkowice UKS Podwilk małopolskie 29/06 Bike Maraton Maraton Myślenice Grabek Promotion małopolskie 30/06 Puchar Szlaku Solnego XC Skomielna Biała UKS Podwilk małopolskie 13/07 Powerade Volvo MTB Maraton Piwniczna-Zdrój G. Golonko małopolskie 28/07 Puchar Szlaku Solnego XC Orawka UKS Podwilk małopolskie 17/08 AZS MTB Cup XC Wiercholma AZS małopolskie 18/08 Cyklokarpaty.pl Maraton Wierchomla Cyklokarpaty.pl małopolskie 09/09 Puchar Szlaku Solnego XC Rabka Zdrój UKS Podwilk małopolskie Zawsze jest opcja dojazdu PKP, samochodem lub samym rowerem jeżeli jest w miarę blisko od KRK
dominik0987 Napisano 29 Grudnia 2013 Autor Napisano 29 Grudnia 2013 OK dzięki i sory za zawracanie głowy a startowaliście w jakiś? możecie coś polecić amatorowi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.