KaJeTaN Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 Wałsnie kupilem sobie nowy bidon firmy Tacx co o niej sadzicie??? Moze posiada ktos bidony tej firmy !!
Kolumb Napisano 31 Maja 2006 Napisano 31 Maja 2006 Ja mam Tacxa gdzieś od roku i nie widzę powodów do narzakań. Działa, nie przecieka, nie śmierdzi, mógłby tylko trochę większy być Ps. Po zakupie pytasz czy dobry ? A jak ludzie powiedzą że do kitu to co, wyrzucisz ?
KaJeTaN Napisano 31 Maja 2006 Autor Napisano 31 Maja 2006 Nie bidonu nie wyrzuce ! a bidony tacxa kupuje od ladnyc paru lat i wiem ze sie sprawdzaja ale chcialem poznac wasza opinie
Xsystoff Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Mam, uzywam, jest bardzo ladny chociaz troche maly. Szkoda, ze nie ma zamykanego ustnika. p.s mozesz wejsc na moja strone (link w podpisie) i sobie obejrzec mojega Tacxa
Robert Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Mam i bardzo cenie ale tylko na krótszych trasach dalej zabieram trochęwiększe bidony np. Meridy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.