lukaszl Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 Witam. potrzebuję pomocy w wyborze roweru. mam 172 cm 67kg. okazyjnie 2 rowerki do zakupu ale muszę się szybko decydować który sobie zostawić bo jeden bierze znajomy. focus raven 650b rama s 17,5 cala full xt 10,9 kg specyfikacja fabryczna bardzo dobry stan 6300zł spec epic s works 26 cali rama M full stan bardzo dobry pełne xtr waga 9,4 kg 11000zł proszę o radę dodam że i ht i fulem fajnie mi się jeździ. nie wiem jak wygląda sprawa z awaryjnościa damperów nigdy tego nie miałem, jezdzilem na fullu pożyczonym, często są z tym problemy, serwis drogi? mój obecny ht z amorem foxa z przodu już 3 seozny nie serwisowany a śmiga dalej jak nowy;) czy ramka M speca nie będzie dla mnie za długa, chodzi mi o górną rurę? moje 172 cm to nie za dużo a niechciałbym byc położony na tym rowerze jak na łóżku. startuję w maratonach na mazowszu i fajnie byłoby się utrzymać w 1 sektorze, który rower pozwoli na lepsze wyniki przy tej samej dyspozycji? raven ma potencjał do zmniejszenia wagi ponizej 10 kg w specu juz nicnie wyczaruję. niżej zdjęcia podglądowe o jakie rowerki mi chodzi. prosze o rzeczową pomoc.
grzesiowu Napisano 28 Grudnia 2013 Napisano 28 Grudnia 2013 zastanów się czego oczekujesz od roweru i takiego szukaj; na razie to okoliczności wciskają Cię w chorą sytuację że masz wybrać 1 z dwu rowerów; a może obydwa to zły wybór? a swoją drogą 11 patyków za używkę i to z brainem - musisz być nieźle podjarany :]
cr4zylucky Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Full na Mazowsze? Ten focus bardziej do mnie przemawia...
Nastar Napisano 29 Grudnia 2013 Napisano 29 Grudnia 2013 Z TYCH dwóch to Focus bezapelacyjnie :-) Marzy mi się 27,5 w HT i carbonie...
wojciecho Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Postawił bym na Focusa ,spec chyba jest bardziej leciwy...sprzecik cekawe jak wyglada..ale 11tys..nie dał bym za uzywany...fakt ,ze nie s-works ale wolał bym nowy za ta kwote...
MrMacko06 Napisano 30 Grudnia 2013 Napisano 30 Grudnia 2013 Tez bym postawil na Focusa. Moim zdaniem o wiele lepiej wydane pieniadze i jeszcze lwia czesc sobie zostawisz albo zamienisz osprzet w tym rowerku Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
lukaszl Napisano 10 Stycznia 2014 Autor Napisano 10 Stycznia 2014 dzięki za odp. za waszymi radami zdecydowałem się na focusa. ale fula sobie też nie odpuszczę już zaczynam zbierac kasę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.